Soda för viktminskning

På jakt efter ett verktyg som löser alla problem på en gång har många funnit information om användning av läsk för viktminskning. Det är ingen hemlighet att soda på grund av dess kemiska egenskaper förhindrar absorption av fett. Det är baserat på denna situation, de som bestämmer sig för att försöka gå ner i vikt med läsk hjälper sig själva. Såvitt det är effektivt och säkert, förstår vi den här artikeln.

Vatten med läsk för viktminskning

Användningen av läsk för viktminskning leder till en förändring i surhet i magen. På grund av detta minskar aptiten och splittringen och absorptionen av fetter försämras. Många är säkra på att du kan äta något, eftersom läsk inte tillåter dig att metabolisera fetter, vilket innebär att kaloriintaget av kosten minskar utan ansträngning och viktminskning kommer att gå väldigt snabbt.

Det är bara några personer som tänker på hur farligt det är att störa den debugged mekanismen för att smälta mat. I stället för att bara inte äta fett och stekt, är människor till och med redo att ändra surheten hos sin egen mage! En sådan "enkel" metod leder emellertid till allvarliga konsekvenser. I många fall, och särskilt om du har valt fel dosering, skadar soda slemhinnan i matstrupen, magen och hela matsmältningsorganet, vilket leder till utseendet på små sår som kommer att blöda och skapa smärta. För övrigt är det extremt svårt att bestämma lämplig dos, så i de flesta fall är det inte möjligt att gå ner i vikt med hjälp av läsk: Kursen är bruten på grund av smärta i magen och behovet av efterföljande behandling.

Det är av den anledningen att vi inte kommer att överväga den skadliga sodadieten. Använd denna metod att gå ner i vikt är mycket farlig. Det är mycket lättare att ge upp skadlig mat, istället för att bota magen efter en sådan otrevlig upplevelse att gå ner i vikt.

Soda och salt för bantning: bad

Du kan dock använda läsk i viktminskning, men det här kommer att vara en något annorlunda bana. Namnlösa - Ta ett bad med läsk. Detta kommer att rensa huden, utvisa toxiner och toxiner, slappna av och förbättra ämnesomsättningen. Naturligtvis, från bad ensam du inte gå ner i vikt, du behöver en diet eller en sport, och bättre - båda.

För att gå ner i vikt, upplöses i 300 gram soda först i en liten mängd vätska och sedan i ett fyllt vattenbad med en temperatur på ca 38-40 grader (något varmare än kroppstemperaturen). Du kan lägga till havsalt (lika mycket), liksom 5-7 droppar av någon essentiell olja. Att ligga i ett sådant badrum behöver du ca 20 minuter, ta en dusch och applicera en kräm. Efter det är det önskvärt att gå och lägga sig, så badet används bäst på kvällen.

Som redan nämnts är det bara ett hjälpverktyg, och om man äter bröd med smör, pannkakor och munkar, kompletterar den med andra konfektprodukter, snabbmat, fettkött, potatis och pasta, du kommer inte att gå ner i vikt. Idealiskt bör en kurs på 10 bad tas varannan dag kombineras med lämplig näring. En ungefärlig diet kan vara enligt följande:

Alternativ en

  1. Frukost: stekt ägg eller ett par kokta ägg, en lövssallad.
  2. Snack: äpple.
  3. Lunch: en servering soppa och en bit svart bröd.
  4. Eftermiddagsmat: ostmassa.
  5. Middag: alla grönsaker utom potatis och nötkött.

Alternativ två

  1. Frukost: gröt med en bär eller en ost med frukt.
  2. Snack: Halvpaket med stugaost.
  3. Lunch: Grönsakspot med svamp .
  4. Eftermiddags mellanmål: apelsin.
  5. Middag: alla grönsaker utom potatis och kyckling eller fisk.

Äta på det här sättet kommer du lätt att komma till rätt vikt. Detta är en enkel men tillfredsställande diet som kan användas hela tiden - det kommer inte att orsaka skada. I kombination med bad kommer denna näringsmetod lätt att bli av med övervikt.