Siofor 500 för viktminskning - effektivitet och mottagningsregler

Övervikt - problemet med personer som lider av diabetes, som leder en stillasittande livsstil, med ätstörningar. Det önskade resultatet blir inte, om inte kosten ändras. Siofor 500 för snabb viktminskning hjälper till att övervinna beroende av mat och kontroll aptit.

Siofor 500 - komposition

I varje sojabönontablett, 500 mg metforminhydroklorid. Detta aktiva substans påverkar metaboliska processer, vilket undertrycker processen för fettackumulering under inverkan av insulin. Mängden insulin som produceras i kroppen förändras inte - dess egenskaper förändras. Som ytterligare komponenter i läkemedlets sammansättning innefattar:

Povidon binder och avlägsnar säkert giftiga ämnen genom tarmen, utan att skada slimhinnan. Magnesiumstearat stärker nervsystemet, hjärtat och blodkärlen, ansvarar för fullständig absorption av kalcium i kroppen, normaliserar det endokrina systemet. Macrogol 6000 förbättrar tarmmotiliteten, förhindrar absorption av toxiner och förgiftning.

Vad är syftet med Siofor 500?

Siofor 500 ordineras till patienter som lider av typ II-diabetes i fall då det åtföljs av fetma. Viktökning följer ofta med sjukdomen. Detta beror på en kraftig ökning av blodsockernivån - kroppen kan inte bearbeta en sådan volym, så den lägger den i form av fett. Den andra orsaken till fetma i diabetes är att socker inte matar celler, men ackumuleras i blodet. Mot bakgrund av denna process känner människor hela tiden hungrig.

Drogen är komplex:

  1. Minskar blodsockernivån till normalt.
  2. Normaliserar produktionen av insulin.
  3. Accelererar metaboliska processer i kroppen.
  4. Undertrycker känslan av hunger.
  5. Gradvis minskar vikt.

Siofor 500 med diabetes ordineras som en del av komplex terapi. För patienter med diabetes väljer en läkare en individuell kost - det innehåller produkter som utgör förlorade näringsämnen i kroppen. Måltider doseras strikt, så att mage och tarmar kan bearbeta det. Dieten åtföljs av måttlig fysisk aktivitet och fysisk terapi.

Hjälper Siofor 500 att gå ner i vikt?

Effekten av att gå ner i vikt efter att ha tagit Siofora 500 är baserad på läkemedlets förmåga att undertrycka hunger och tråkig aptit, reglera mängden socker i blodet. Taking tabletter, kvinnor och män märker samma förändringar - de har minskat behovet av sött och mjöl och det finns en önskan om att ersätta högkalibrerade desserter med användbara grönsaker, frukter och surmjölkprodukter.

Efter att ha tagit Siofor 500 tabletten i viktlifterets kropp ökar mängden fettsyror och glycerin, vilket påskyndar nedbrytningen av subkutan fett och tar bort det från kroppen. Fettsyror orsakar muskelvävnad att intensivt bearbeta glukos och att konsumera fettaffärer snabbare. Extra pounds går gradvis bort, utan hälsorisk.

Hur går ner i vikt på Siofora 500?

Innan du tar Siofor 500 för viktminskning, behöver du rådgöra med en läkare, ge en allmän analys av blod och urin, kontrollera njurarna och leveren. Det är ett läkemedel, inte ett biologiskt tillsatsmedel, det har kontraindikationer och biverkningar. Människor som ansluter sig till en stel diet (mindre än 1000 Kcal per dag), är dessa piller kontraindicerade.

Hur dricker du Siofor 500? Läkemedlet tas med mat, tvättas med mycket vatten. Börja med att gå ner i vikt Expert rekommenderar att du dricker tabletter på kvällen, för att minska risken för biverkningar. Under de första dagarna är illamående, allergier och magbesvär möjliga - detta tillstånd kommer att passera så snart gastrointestinala systemet anpassar sig till läkemedlet. Symptom på överdosering liknar matförgiftning - söt i en liten mängd kommer att förbättra tillståndet. Efter 7 timmar avlägsnas läkemedlet från kroppen.

Dosintag Siofora 500

Läkemedlet är tillgängligt i olika doser:

Läkemedlet startar med en dos av 500 mg. I kombination med kost och motion i gymmet är den dagliga dosen 1 tablett för 1-2 intag. Hur man dricker Siofor 500 för viktminskning, för att inte skada dig själv? Läkarna rekommenderar att du tar 1 tablett vid frukost. Det är nödvändigt att utesluta från dietmjöl och pasta, potatis, socker, söta drycker. Inträde till detta system kommer att bli av med 2 kg per vecka.

Tabletterna är fulla utan att tugga och dricka med mycket vatten. Det är omöjligt att öka dosen - det görs gradvis efter samråd med endokrinologen. Den maximala dagliga dosen får inte överstiga 3 g. Överdosering leder till en kraftig minskning av tryck, svaghet, akut smärta i musklerna, förvirring av tankar och förlorad medvetenhet. Vid de första symptomen bör piller stoppa och gå till kliniken.

Hur lång tid tar jag Siofor 500?

Preparatet Siofor 500 tas enligt instruktionerna. Läkaren utser varaktigheten och periodiciteten hos mottagningen individuellt, baserat på patientens historia och resultaten av testen. Att missbruka tabletter är omöjligt - deras långa mottagning saktar upp absorptionen av vitamin B12 i blodet, provar dess brist i kroppen och andra allvarliga patologier. Patienter med diabetes behöver kontrollera sina blodsocker varje vecka och ta prov varannan månad.

Hur tar Siofor 500 friska människor att bli av med extra pounds? Med samma system som med diabetes, men inte längre än 3 månader. Om du tar piller längre, kommer processen att splittra fett sakta ner - tyngden kommer att vara kvar på plats. Så en hälsosam kropp kommer att försöka återställa de störda metaboliska processerna i kroppen, behåll en fettreserv.

Siofor 500 och alkohol

I preparatet Siofor 500 är interaktionen med alkohol noll - användningen är kontraindicerad hos personer med kronisk alkoholism. När du dricker alkohol för att hålla sig till en kaloridiet är svår, men det här är inte hans största fara. Alkohol blockerar produktionen av glukos i kroppen, vilket leder till irreversibla konsekvenser. I modern medicin fanns det fall då patienterna föll i koma och lämnade inte den.

Siofor 500 - biverkningar

Användningen av Siofor, som något läkemedel, har biverkningar. Bland dem:

Siofor 500 analoger och substitut

I förekomst av kontraindikationer och biverkningar avbryter läkare läkemedlet och föreskriver analoger Siofora 500:

  1. Gliformin.
  2. Formetin.
  3. Metformin.
  4. Glucophage.

I alla de listade läkemedlen är det verksamma ämnet metformin , vilket är den farmakologiska verkan som liknar Siofor. Analogerna skiljer sig från mängden aktiv substans i 1 tablett och kompositionen av hjälpkomponenterna. Störning av dos eller osystematisk administrering av substitutionsdroger kan leda till biverkningar och förvärra hälsotillståndet.