Sallad med tomater och korv

Om du är en riktig fan av olika sallader, kommer du att kunna uppskatta den fantastiska smaken av en sådan enkel maträtt, som en sallad med tomater och korv. Med hjälp av enkelheten i dessa recept kommer du att sluta med en anständig maträtt som kommer att dekorera även det festliga bordet.

Korvssallad med tomater, ost och vitlök

ingredienser:

beredning

Korv skuren i små cirklar och ost gnidade på en liten rivare. Tomater tvättas, torkas och tillsammans med den renade lampan shinkuyu ringlets. Saladnik belagd med majonnäs och lägg lite korv på botten. Lägg ovanifrån ett lager tomater och pressa ut det genom pressen en vitlöksklyfta. Stänk rikligt halv riven ost och generöst sprutad med majonnäs. Sprid sedan resterande korv, tomater, kläm ut en vitlöksklyfta och gör ett maské av majonnäs. Stänk sallad med korv och tomatost och sätt i 2 timmar i kylskåpet. Innan du serverar, blanda försiktigt allt och strö med lökringarna som tidigare marinerats i ättika.

Korvssallad med tomater och ägg

ingredienser:

För dekoration:

beredning

Ett annat alternativ är att göra en sallad med tomater och rökt korv. Vi tar tomater av stor storlek, tvättas och skärs i tunna remsor. Korv är också strimlad med sugrör. Ägg kokar, rengör skalet och gnid på rivaren. Lägg nu alla beredda ingredienser i lager i en salladsskål: första korv, sedan tomater, nästa lager - kakor och ägg. Alla lager missas rikligt med majonnäs. Den översta delen av den färdiga sallat är utsmyckad efter vilja, med äggula och färska örter.

Korvssallad med tomater, gurkor och ost

ingredienser:

beredning

Tomater skärs i samma kuber, gurkor strimlad bitar, och sedan hälls grönsakerna i en salladsskål. Skaka även den röda paprikan och lägg till den totala massan. Skaka noggrant de skalade lökarna och blanda med de tidigare ingredienserna. Korv, ost och skivor skivad i kuber, koppla samman med den totala massan. Fyll sallad med vegetabilisk olja, salt, strö med hackade örter och blanda om allt. Det är allt, en sallad av tomater, gurkor och korv är redo.

Leta efter även enkla salladsrecept, då föreslår vi att du försöker sallader med ärter och korv och korv med korv .