Vad kan jag använda istället för ett intimt smörjmedel?

Smörjmedel under nära närhet används av många par. Detta ämne ersätter det naturliga smörjmedlet perfekt. Men inte alltid smörjmedlet är nära vid rätt tidpunkt.

Hur kan jag byta ut ett intimt smörjmedel?

Först och främst är det nödvändigt att ta reda på särdragen hos ett sådant smörjmedel. Som regel är det en geliknande eller krämig substans av fuktgivande effekt. Smörjmedel utför följande funktioner:

Vad är det bästa sättet att byta ut ett intimt smörjmedel?

Experter rekommenderar 3 typer av sådana verktyg:

  1. Smörjmedel på vattenbasis.
  2. Intima geler på oljig basis.
  3. Geler baserade på silikon.

Utgående från det ovannämnda kan det uppstå en naturlig fråga om det är möjligt att använda vaselin istället för ett intimt fett. Rent teoretiskt är detta alternativ ganska möjligt, eftersom Vaseline är en del av många smörjmedel. Men läkare rekommenderar inte kategoriskt att använda det under samlag. I stort antal, som är koncentrerat, påverkar Vaseline den vaginala floran. Efter samlag med vaselin kan en kvinna ha hälsoproblem. Därför kan en kvalitetsoljellygel vara en baby Vaselin tvål, som säljs i ett apotek.

En babykräm som fuktar huden väl och har en bra kemisk sammansättning ska inte heller användas under sex som ett extra smörjmedel. Fetter som finns i kräm kan inte lösa sig själv, och när de kommer på slemhinnorna i könsorganen blir de en gynnsam miljö för förökning av skadliga bakterier.

Vad kan jag använda istället för ett intimt smörjmedel hemma?

Kliniska studier bekräftade användningen istället för smörjning av vanliga frukter. Inte konstigt att banan fick sitt smeknamn - "kvinnors glädje"! Det är en banan och vatten kommer att hjälpa till om smörjmedlet är över. Fettet är förberedt enligt följande: en mogen banan skalas, skärs i stycken och males med en bländare.

Skaffa en bananmargel. Den ska placeras i en liten behållare med lock (för detta ändamål är en kruka med grädde perfekt), tillsätt en liten mängd vatten. Naturligt intimt smörjmedel kommer inte att orsaka absolut inga allergiska reaktioner, det kommer inte att irritera känsliga organens känsliga hud. Det kommer att bli en utmärkt fuktkräm!

Ju bättre att ersätta ett intimt smörjmedel?

Alternativt kan en blandning av vatten och stärkelse användas. Det kan göras på några minuter: en liten mängd potatisstärkelse översvämmade med vatten; Den erhållna blandningen sätts på en liten eld och med periodisk omröring bringas den önskade konsistensen. Ett förtjockat smörjmedel kan endast användas efter nedkylning helt.

Läkare - dermatovenerologer rekommenderar inte starkt "få bäras" av intima smörjmedel av egen produktion. Deras användning ska behandlas med försiktighet, noggrant dosering av alla ingredienser. Annars kan du orsaka irreparabel hälsorisk, orsaka allergisk reaktion. När man använder naturliga smörjmedel under intimitet, rekommenderar experter att "lyssna noggrant" på kroppens reaktion på sådan smörjning. Om det finns obehagliga känslor är det bäst att skynda sig för att se en läkare!