Stängt lusthus att ge

Stängda krukor för stugor är som regel en liten inhägnad paviljong i form av ett hus med vanligtvis stora fönster och en dörr. Beroende på vilka material som används kan gazebos av en stängd typ vara hela säsong, sommar och vinter.

Ett träd eller en tegelsten?

När det gäller vilka material som kan användas i stängd sommarstugor beror detta primärt på destination, plats och budget. Att bygga en tegelpaviljong kräver tillräckligt stort utrymme, annars kommer konstruktionen att ha en ganska besvärlig syn på huset. Ett sådant lusthus behöver också en solid grund, vilket kommer att kräva ytterligare kostnader.

Stängt trähus är ekonomiskt lönsamt, medan det har ett ganska attraktivt estetiskt utseende, kan utföras både i modern och etnisk stil. Det kommer att kräva en lättare typ av stiftelse, såväl som bristen på ytterligare byggnadsarbeten och material. I detta träd är ett miljövänligt material. På grund av dess naturliga egenskaper i vinterns version av trädborgen skapar trädet det nödvändiga mikroklimatet och behåller värmen, och på sommaren blir det kallt i varmt, varmt väder.

Beräkna vilket lusthus som är bättre, stängt från en bar eller byggt av tegelstenar, det är viktigt att överväga kraven på själva konstruktionen, dess praktiska, pris och estetiska preferenser.

Grill i ett slutet lusthus

Vinter, som sommargazebos, kan utrustas med en grill inuti. Sådana mönster bör i första hand ge alla försiktighetsåtgärder. Arboret måste nödvändigtvis ha en skorsten om brazieren ligger nära väggen eller huven med sitt läge i mitten. Det första alternativet är endast lämpligt för tegelpaviljonger på grund av den höga risken för brand.