Bröllop frisyrer med diadem och slöja

De hundraåriga symbolerna om oskuld och lyx - slöja och diadem är barnens dröm om många tjejer. Men när frågan kommer till ett val, visar det sig att det finns så många varianter som ögonen går ut. Gå inte vilse! Först bestämma vilken typ av tiara du vill, utvärdera sedan stilen och längden på klänningen och matcha dem med slöden. Och sedan - välj den mest lämpliga från de återstående alternativen!

Typer av tiara

  1. Tiara . En lyxig hög diadem är idealisk för klassiska långa och frodiga klänningar.
  2. Bezel . En tunn, kort vinkel kan kombineras med smala klänningar som "sjöjungfrun", korta modeller av "baby-dollar" eller klänningar av lakoniska, enkla silhuetter.
  3. Diadem-kam . Idealisk för klänningar med många dekorativa element, när inte huvudstycket inte borde dra uppmärksamhet åt sig själv.

Frisyrer till ett bröllop med en diadem och ett slöja för långt hår

  1. En strålkastare eller en babette . En av de bästa hårstilarna med slöja och diadem. Håret framför slickarna smidigt och för dekoration - samla i ett volymbunt. Fatha kan placeras både ovanpå och under den.
  2. Ljusstråle . Carelessly utvalda krullar skapar en enkel, mild, girlish bild. Bra för klänningar i Provence, boho eller romantisk stil.
  3. "Malvinka" . Principen är densamma som en frisyr, som många gjorde i barndomen. Det går bra med en diadem-crest.
  4. Spytten . En feminin, ursprungligen slavisk frisyr är en frälsning för tjejer med lång, tjock och tung hår. I det här fallet är det bättre att överge andra dekorativa element i håret - blommor, pärlor eller rhinestones.
  5. Lås . Bröllop frisyr med lockor, diadem och slöja är kanske den mest bekväma för bruden själv. Även i slutet av kvällen blir huvudet inte trött, men för att samla hår, om så önskas, kan du alltid få det själv.

Bröllop frisyrer för slöja och diadem på medelhår

De två mest populära typerna av styling här är olika om du har lockigt hår eller inte. I det första fallet samlas en del av locken upp med studs bakifrån och en del - släpps framåt. I den andra varianten skapar brudens hårstil med ett slöja och diadem vid rötterna ett hår och en volym, och håret är också fastnat på baksidan av huvudet. Och för det första och för det andra fallet är en stor tiara eller kant mer lämplig, beroende på klänningens klänning och slöden.

Bröllop frisyrer med diadem och slöja för kort hår

Ägare av korta frisyrer "Bob" eller "Elf" är det enklaste. Om längden tillåter, kan håret vridas, om inte - lämna som det är. Det är fortfarande bra att skapa ett litet hår för en diadem.

Bröllop frisyr med diadem, slöja och päls ser bra ut på hår av vilken längd som helst. Beroende på djupet på pärlorna kan dekorationen placeras direkt på henne (bang) i början eller något längre och fånga lite hårvolym.