Sallad "Lever av torsk med ris"

Varje fisk är mest i harmoni med ris, den här gastronomiska kombinationen kan betraktas som den vanligaste och mest populära bland invånarna i olika länder.

Från fisk, inklusive torsk, kan du laga läckra sallader med ris och några andra ingredienser, ljus och kost (för det här kommer vi inte att steka fisken, som kallas krossning, men vi kan tillämpa mer hälsosamma metoder för värmebehandling.) Det är bra att laga mat sallad från torsklever med ris och ägg. En sådan utsökt maträtt är inte bara väldigt användbar, tack vare substanserna i levern, kan den allmänt betraktas som en delikatess som är lämplig, inklusive för ett festligt bord. Konserverad torsklever kan köpas i affären (välj produkt från kända tillverkare). Ris är bättre att köpa en som kan kokas smuligt.

Torsklever sallad med ris och ägg

ingredienser:

beredning

Låt oss klippa purjolök i cirklar eller halvcirklar. Välj bara lökarna med lime eller citronsaft. Öppna burken med levern och salthällen (du kan förstås använda den i stället för smör). Haka levern med en kniv. Vi kommer att rensa avokadoens frukt och skära köttet i kuber och den söta paprikaen - med korta rånar. De hårdkokta äggen rengörs och krossas med en kniv eller ett ägg. Vaktel kan användas helt och fint lagt runt salladen i en salladsskål. Vitlök och det mesta av grönsaken hackade fint. Alla beredda ingredienser och ris blandas i en salladsskål och klädd med olja. Om du vill ge sallad "Far Eastern" nyanser av smak, kan du ersätta olivoljan med sesam och tillsätt sojasås. Rör och dekorera med gröna.

Till en sådan elegant sallad kan du servera lätta viner och ris alkoholhaltiga drycker.

Torskfilé sallad med ris och ägg

ingredienser:

beredning

Skär torsken i små bitar och koka det på något bekvämt sätt (det händer mycket snabbt, inom 3-5 minuter efter kokning). Låt oss släppa den i kolven. Oliver skärs i cirklar, krossade ägg, vitlök och gröna. Vi blandar allt i en salladsskål och klär på salladen. Garnera med grönska.