Sallad av grön tomat

Om du har en burk med inlagda gröna tomater i burkarna, kan de användas för att förbereda en mängd sallader som är lämpliga som en extra kryddig aptitretare för kötträtter. Flera recept för sådana sallader från saltade gröna tomater erbjuds nedan.

Sallad från saltade gröna tomater - snabb recept

ingredienser:

beredning

Hela lök rengörs, skärs i halva ringar eller tunna skivor, häll kokande vatten och lämna i tre till fem minuter. Under denna tid skär gröna tomater skivor eller kuber. Kasta sedan löken i en kolander, häll kallt vatten och tillsätt äppelcidervinäger. Låt oss stå i femton minuter, dränera sedan vattnet, skift löket till de skivade tomaten, tillsätt den vegetabiliska oljan till smak, blanda den och sätt den på en sval plats under en eller två timmar för att insistera. Du kan släppa ut det sista steget och servera en sallad med saltade gröna tomater till bordet på en gång, det kommer också att vara mycket gott.

Sallad från saltad grön tomat och rökt kyckling med majonnäs - recept

ingredienser:

beredning

Koka potatisrörarna tills de är klara, låt svalna, rengör och skär i små kuber eller sugrör. Från rökt bacon separerar vi massan och demonterar den i fibrer eller skärs i remsor eller kuber. Salladlök rengörs och strimlas med halvringar eller mycket tunna skivor. Vi kombinerar alla beredda ingredienser i en skål, tillsätt nyhackade färska örter i vila, klä med majonnäs och blanda.

Receptet på en snabb sallad från saltade gröna tomater

ingredienser:

beredning

En mycket god och snabb sallad från saltade eller inlagda tomater kan kokas om några minuter. Vi skär gröna tomater i skivor och lägg dem i en skål. Vi lägger till smaken av skalad och melenko hackad vitlök och färska örter av persilja och dill, säsong med grönsaker, kan raffineras, olja, blandas och kan serveras.