Sås av tomatpasta för shish kebab

Oavsett hur läckra och mjuka, du får inte en shish-kebab, och du bör definitivt servera den med sås. Det är han som positivt kommer att betona smak av kött och göra det mer aptitretande. Idag lär vi dig hur man gör en sås från tomatpasta.

Receptet på sås för shish kebab från tomatpasta

ingredienser:

beredning

En liten glödlampa rengörs från torra skal och skärs i små kuber. Tryck genom en vitlöksklyfta och kasta en nypa socker och salt. Vi blandar allt grundligt, strö med citronsaft och strö med olivolja. Innehållet i skålen omrörs igen och marineras i 10-15 minuter. Utan att förlora tiden, odlas tomatpastaen till en homogen konsistens med kokt hett vatten. Tillsätt sedan lökblandning och krossa färska örter. Klar sås för shish kebab från tomatpasta kryddat till smak med olika kryddor: markpepar, paprika och blandning. Nu insisterar vi på det i 15 minuter, och sedan häller vi in ​​i pianot och serverar det till det stekta köttet.

Armenisk sås för shish kebab från tomatpasta

ingredienser:

beredning

Tomatpasta läggs i en hink, späds med kokt varmt vatten och skickas till medium värme. Omrörning, kokning av blandningen och kasta finhackad skalad vitlök, hackade grönsaker och kryddor. Koka såsen i 5 minuter, och svalna sedan, häll i ett piano och servera det till en shish kebab.

Sås med koriander och tomatpasta

ingredienser:

beredning

Och här är ett annat sätt att göra en utsökt sås från hemlagad tomatpasta. Först tar vi färsk koriander, tvättar den, skakar den och skär den stora. Lök och vitlök rengörs, krossas i kuber, läggs i en skål, slunghackade gröna grönsaker och slagen med en bländare tills den är jämn. Tillsätt en tjock tomatpasta, späd det kokta vattnet till önskad konsistens och blanda. Vi lägger såsen till smak, häll den i en ren burk och lägg den på kylskåpet i några dagar, och lägg den i en piello och servera den för en shish kebab.