Risssoppa med fläsk - recept

Soppa, tillagad med tillsats av ris, grönsaker och kött - en av de mest populära sopporna på vårt lands territorium. Denna soppa, även om det är enkelt att förbereda, men alltid visar sig mycket gott. Nedan finns några recept för att förbereda ris soppa med fläsk.

Risssoppa med fläskrecept

ingredienser:

beredning

Koka buljongen, laga köttet tills det är klart och ta av det från vattnet. Låt det svalna och klippa i bitar. Risen tvättas väl, tillsätt den till buljongen, koka tills den är halvklar, tillsätt riven morötter och potatis. När potatiserna är nästan kokta, sätt de finhackade lökarna till soppen. Några minuter innan du stänger av soppen, lägg till den finhackade löken på pannan, laga den och sätt tillbaka fläskköttet och ge såpan lite att koka.

Potatis och ris soppa med fläsk

ingredienser:

beredning

Lök skälls, en lök är skuren, den andra är kvar hela för buljong. Morötter rengörs, gnids på en rivare. Stek i en stekpanna i några minuter lök och tillsätt morötter, stek grönsakerna tills de är kokta. I den andra stekpannan stek köttet, skivat. När köttet är klart lägger vi till grönsaker, saltar och steker tillsammans i några minuter. I pannan, häll vatten, koka upp det. Kasta en hel glödlampa, 3 laurbærblad och grillat. Koka köttet i 20 minuter och tillsätt välvasket ris och potatis, skär i små bitar, laga i ytterligare 35 minuter. Vi lägger till soppen en tesked av alla kryddor, salt till smak, gröna, koka i några minuter och ta bort pannan från elden. Vi tar ut en hel glödlampa från soppan, vi slänger bort den. Soppa är klar.

Ris soppa med fläsk revben

ingredienser:

beredning

Potatis och lök skärs i skivor och skickas till skålen multivark, morötter mala och lägg till grönsakerna. Kött, skär i bitar, sätt i en multivark, tillsätt det tvättade riset. Häll ingredienserna med vatten, tillsätt kryddor. Vi väljer ett program för soppberedning i en multivarkett och ställa in tillagningstiden till 80 minuter.