Reese Witherspoon och Salma Hayek med sina döttrar blev de främsta stjärnorna av premiären av filmen "Time Fracture"

I går i Los Angeles, premiären av filmen med en fantastisk historia som heter "Time Fracture". Huvudrollerna i detta band spelade upp rollen som Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Salma Hayek, Chris Pine och många andra. Vid filmens premiär kom många filmstjärnor med sina barn och det är inte förvånande, för som publiken säger, "The Fracture of Time" är en modern saga för tonåringar.

Kasta av filmen "The Break of Time"

Gäster på evenemanget i fotokallet före premiären

Innan filmen började visa "The Time Beat" ägde en fotocall rum där stjärnorna ställde sig. Den första på den blå mattan spåret var skådespelerskan Reese Witherspoon, tillsammans med hennes dotter Ava. Vid den 41-åriga filmstjärnan kunde man se en flytande lång klänning av bordeauxväv med lurex. Stilen var ganska ovanlig: den var utrustad med en figur med en öppen axel och flakade till botten av höljet. När det gäller Ava var flickans outfit mer lakonisk: en svart, tight klänning till knäna med små ärmar.

Reese Witherspoon med hennes dotter Ava

Bredvid reporterna såg skådespelerskan Laura Dern tillsammans med sin dotter Jaya. Vid den 51-åriga filmstjärnan kunde man se en lång svart klänning, som är inredd i fronten med snörning och en lätt kappa med leopardtryck. När det gäller Jay, kom flickan vid premiären "Breaking Time" i en svart överallt och jacka i sin ton. Därefter lämnade gravid Eva Longoria den blå mattan. På skådespelerskan kunde du se en mörkgrön klänning, över vilken hon hade en svart fläckig kappa med midi längd.

Eva Longoria
Laura Dern med sin dotter Jaya

Nästa person som förekom fotograferna var skådespelerskan Salma Hayek. På kvinnan kunde man se en svart läder kjol med ett brett bälte med strass, samma färg med en sköldpadda och en jacka-scythe. Oprah Winfrey dök upp på den blå mattan strax efter Salma. TV-presentatören demonstrerade hennes aptitretande former, klädd i en blå klänning med en djup halsring och intressanta insatser från nätet på axlarna och midjan. Chris Pine hade också en blå outfit. På den unga skådespelaren kunde man se en blå tröja, en mörkblå slips och samma färgbyxa.

Oprah Winfrey
Chris Pine
Salma Hayek
Läs också

"The Time of Fracture" - en mystisk historia om Meg Murry

Filmen "Time Fracture" berättar historien om en tjej som heter Meg Murry. Tomten fördjupar betraktaren i en fantastisk resa som sker genom mystiska och underliga världar. Det är ryktet att filmkritiker har givit denna tejp en ganska hög betyg. När det gäller de små åskådarnas uppfattning glädde de sig över vad de såg.

Poster för filmen "The Time of Fracture"