Makeup våren 2013

Våren har redan kommit till sin egen. Allt hon berör, blommar och förvandlar. Så du vill simma i starka solstrålar, var vacker och attraktiv. I denna säsong erbjuder makeupartister oss att komma så nära naturen som möjligt på grund av naturligheten. Det betyder inte att du behöver ge upp kosmetika. Tvärtom, för att uppnå en oemotståndlig natur måste du arbeta hårt. Modig smink våren 2013 är först och främst en strålande hud. Du måste bli verkliga skulptörer och artister, som arbetar med din bild. Dölja defekter och släta i ansiktet är vårdens uppgift. Huden ska vara felfri med en mild flimmer effekt. Samtidigt erbjuder makeup-artister alternativa alternativ med ljusa, saftiga nyanser. Vidare, mer om de viktigaste trenderna i sminken under våren 2013.

De viktigaste accenterna av säsongen

Starka accenter och kontraster har blivit en sak av det förflutna. Hållfasthet och naturlighet, dessa är funktionerna i vårmakeupen 2013. Ansiktet är som om det exponeras, blir ömt och försvarslöst. Användningen av ljusflimmer ger en bild av mystik och viktlöshet.

Makeup-artister föreslår att tonvikten läggs på ögonen. För att uppnå uttrycksfullhet kan du tillämpa en mängd olika tekniker. Fortfarande i mode rökig utseende. Det utförs med skuggor av tre nyanser och kräver maximal utjämning av huden, särskilt i ögonområdet. Välj matskuggor. Om du använder den här tekniken ska läpparna inte vara ljusa. Det rekommenderas att använda ljusa bronzers som rodnad.

Fashion makeup för våren 2013 innebär också att man använder skuggor med metallisk glans. Guld, silver och brons är trenden i den här säsongen. Glitter av metall, ner till effekten av folie, erbjuder oss en samling smink under våren 2013 från kända sminkartister. Några skimrande skuggor och penna kablage, och en fashionabel bild är klar.

Retrostilen är en av de främsta upptäckterna som finns i vårens 2013 sminksamlingar av nästan alla modehus. De understrukna ögonbrynen, de misslyckade ögonen och den ljusa läppstiftet är funktionerna i denna smink. Pilarna återvände till mode. Långt, med en upphöjd kant som förlänger dina ögon och ger förförelse åt bilden.

Särskild uppmärksamhet denna säsong ges till läpparna. Under våren 2013 kom sminken av läppar av mycket ljusa färger in i mode, men förutsatt att ingen tonvikt läggs på ögonen. Djärv röd, saftig fuchsia och andra kontrasterande nyanser kommer att ge glädje till vårbilden. Med tonvikt på ögonen är det värt att välja de neutrala, naturliga nyanserna.

Populära bilder från mästare av smink

Makeup våren 2013 låter dig skapa en rad bilder. Dolce & Gabbana erbjuder en naturlig bild i klassiska nyanser. En liten korall på kindbenen ger en frisk rodnad. Ögonen är understrukna med pilar. Läppstiftets naturliga färg. Bilden av Medelhavet skönhet-Sicilian erbjuder oss mätare av detta modehus. Alla nyanser av rosa är närvarande i många mode samlingar, från skrik till de mest transparenta och delikata. Flickan från Dior - det är våren själv. Delikat smink i rosa toner och tydliga pilar. Ungdom och lätthet iboende under våren. I retrobilden finns det också tydliga pilar. Används djärva, saftiga tonskuggor och ljus läppstift.

Versace makeup-artister erbjuder ett smokigt sminköga. Funktionerna i vårmakeupen 2013 är ljusa neonpilar, på ögonets inre hörn och fortsätter från det yttre hörnet. En naturlig nyans av läppglans och en perfekt slät yta möjliggör en speciell accent.