Den mest ensamma hunden i världen och 6 mer kända djurfilmskådespelare

Tailed, tandade och bevingade skådespelare njuter av tittarens konstanta kärlek. Låt oss återkalla de mest framstående djurfilmstjärnorna.

Den Lonest Dog In The World Of Freya

Den mest ensamma hunden i världen kallades brittisk mongrel Freyu. En annan valp hon togs till Liverpool djurskydd. Över 6 år kom mer än 18.000 potentiella värdar för att se hunden, men ingen av dem ville ta ett djur med vilket epilepsi diagnostiserades, även om skyddspersonalen hävdade att Freya var en snäll och vänlig hund.

Om det olyckliga djuret lärde sig den amerikanska regissören Michael Bay. Han var väldigt genomsyrad av Freyjas historia och åtagit sig att ordna sitt öde. Regissören meddelade att Freya kommer att filma med Anthony Hopkins i "Transformers 5", och för närvarande uppträdde en video av de legendariska skådespelarnas och hundens gemensamma ramar.

Michael Bay lyckades också hitta värdens hund. Så blev den mest ensamma hunden plötsligt den lyckligaste. Och vi ser fram emot hennes film debut!

Monkey Crystal

Om Frey precis har börjat sin karriär är Capuchin Monkey Crystal redan en riktig stjärna. Journalister nicknamed henne "Angelina Jolie Animal Kingdom." Hon har mer än 20 filmer, bland annat George of the Jungle, Natt på museet, Vi köpte djurparken. Hon lyckades särskilt med rollen som den oupphörligt röka apa narkotika återförsäljaren i filmen "Bachelor Party 2: från Vegas till Bangkok." Vid premiären av filmen i Bangkok skådade skådespelerskan i en decollete rosa klänning och ett pärlhalsband. Och hon har råd med dyra kläder: för en episod i serien "Veterinary Clinic" fick aben 12 000 dollar.

Nu bor den tjugoåriga skådespelerskan i Los Angeles, i hennes tränares hem. K Crystal behandlas som en familjemedlem (fortfarande sådana avgifter zashibaet!), Hon sover i samma säng med sin herre, hans fru, en annan capuchin och en hund. Favoritstjärnor: bananer, Nutella, choklad, samt spindlar och flugor.

Hund Uggi

Dog Uggi - en annan legende av bio. Rolig Jack Russell Terrier föddes 2002 i Florida. Hans mästare, hunduppfödaren Omar von Mueller, noterade valpens utmärkta förmågor och började sin karriär. Under ett och ett halvt år spelade Uggi i sin första film, "Mr. All We'll Correct", som släpptes 2006. Sedan kom arbetet i filmerna "Vatten till elefanterna!" Och "Artist". Den senare tog Uggi världen berömmelse. För sin roll i den här filmen fick han "Golden Collar" och "Palm Branch". Trots det allmänna erkännandet, gjorde Uggi inte "zazvezdilsya": han var en sorglös, lekfull hund, älskade kyckling och varmkorv.

År 2012 gick hunden till en välförtjänt pension. Vid en högtidlig händelse tillägnad denna händelse gav Uggi ut autografer: han satte sina tassar, smedde med bläck, till skivorna med filmen "Artist".

I slutet av året skrevs hans memoarer naturligtvis i medförfattarskap med utbildare och journalister. Uggi ägnade sin bok till sin älskade skådespelerskan Reese Witherspoon, som spelade in i filmen "Vatten till elefanterna!"

Och den 7 augusti 2015 blev världen chockad över de tråkiga nyheterna: hunden Uggi, som kontraherade prostatacancer, sattes i sömn.

Pug Mushu

För första gången såg den charmiga puggen framför tittarna i rollen som en utomjordisk hund i filmen "Men in Black". Pesic köptes speciellt för denna roll för bara några hundra dollar. Mushu uppträdde bara en halv och en halv på skärmen, men så dämpad allt som i den andra delen av "Men in Black" fick en viktigare roll.

Mushu var en riktig stjärna: han gick majestät längs mattan vägarna, flög uteslutande första klass, åt rostade biffar och drack bara vatten från flaskor. Personliga stylister tonade ansiktet med mascara för att dölja det grå håret.

Tyvärr, före skytte av "People in Black 3" dog den begåvade hunden.

Björn Bart

Legendary Bear Bart, född 1977, är en ärftlig skådespelare. Hans mor spelade in i filmerna "Grizzlies" och "Animal Day." Fortfarande bebis Barta togs upp av tränaren Doug Sous, med vilken björnen var förknippad med mycket varma och uppriktiga relationer i livet. Björnen är i samma ålder som sin dotter, de upptogs tillsammans och växte upp i samma hus. Under 23 år av hans liv har Bart dykt upp i tre dussin filmer, inklusive "The Bear", "Legends of Autumn", "On the Edge". Hans partners på uppsättningen var Anthony Hopkins, Alec Baldwin, Steven Seagal. Trots sitt formidabla utseende (vägde 700 kg med en höjd av 2 m 90 cm) var det ett nöje att leka med honom.

Brad Pitt mindes om honom så här:

"På skärmen var Bart väldigt och fantastisk, och utanför skärmen - ett välväckt och intelligent djur. Jag slogs av den inre förbindelsen som fanns mellan björnen och Doug. "

Bart ledde livet för en sann konstnär. Tillsammans med ägaren reste han över hela Nordamerika och reste även till Europa. Deltog i 70-talets Oscarceremoni, där han anförtrotts att behålla det eftertraktade kuvertet.

Vid 23 års ålder upptäcktes djuret att ha paw cancer. Två operationer utfördes, men ett återfall inträffade, och Bart måste sova. De sista dagarna av hans liv spenderade han omgiven av sin familj: Doug Susa, hans fru och tre barn.

Killer Whale Keiko

Kejsars val, Keiko, stjärnorna i serien "Save Willy", kan kallas tragiska. Som ett barn blev han fångad i ett nät utanför Islands Island och togs till ett av Mexikos oceanariums. Här var han väldigt populär bland besökarna. Men på grund av det alltför heta mexikanska klimatet blev Keiko sjuk. Lyckligtvis fick han ögonen på producenterna av filmen "Free Willy". Keiko behandlades och transporterades till staden Newport, Oregon. För honom byggdes en mer lämplig simbassäng, och här skedde skottet. I vissa scenarier ersatte Keiko understudy-killer whale-roboten. Han var så mycket som ett riktigt djur som Keiko försökte flörta med honom.

Efter att filmen släpptes krävde allmänheten att dödhvalen släpptes. Forskare var emot detta beslut, eftersom djuret levde hela sitt liv bland människor och visste inte hur man skulle få sin egen mat. Emellertid, 1998, Keiko, som redan var 22 år, togs till Island av ett militärt lastplan.

En speciell korral i havet byggdes för honom. När han släpptes ut i det öppna havet för första gången återvände han frivilligt till corral. Han var så van vid människor att han inte kunde föreställa sig sitt liv utan dem.

Under stormen var det speciella kärlet som följde Keiko måste lämna och lämna djuret. Och han spikade sig till ett antal andra mördarevalar och simmade till norra kusten. Här kämpade den tidigare skådespelaren av förpackningen. Keiko var väldigt ensam: hans relationer med hans släktingar utvecklades inte, och han berövades kommunikation med människor som han var så använd av. På norska stränder försökte han fluga med barn, rullade dem på ryggen.

Keiko dog 2003, vid 27 års ålder, utan att bli van vid att leva i frihet. På norra fjordens strand installerades ett monument.

Sova Gizmo och andra utövande av Hedwigs roll

Gizmo är en manlig polaruggla som spelade rollen som Owl Hedwig - Harry Potters favorit. På uppsättningen hade Gizmo 6 dubbelrum: ugglor Ook, Casper, Elmo, Bandit och Sprout. Alla är män, eftersom de polära polaruggarna är större än männen, och det var bekvämare för den unga Daniel Radcliffe att hålla den mindre fågeln.

Gizmo visade sig vara den mest intelligenta, och han anförtrotts de svåraste trickbärande bokstäverna. Utbildningen av denna visdom tog 3 månader. Även den mest aktiva användes för flygscener. Den lättillgängliga Sprout Daniel hade ofta på armen, och den lugna Elmo var lockad när uglan behövde tas i en bur.