Melissa George är inlagd efter ett gräl med en civil man

Stridet på den 40-årige Melissa George med den 48-årige pojkvännen Jean-David Blanc slutade i anfall. Grundaren av AlloCiné-webbplatsen slog upp sin stjärnliga flickvän, vilket resulterade i att den australiensiska skådespelerskan var på en sjukhusbädd.

Inhemska misshandelar

Som de franska medierna rapporterade, publicerade uttalandet om den skadade Melissa George, på natten den 7 september, var hon tvungen att ringa till polisen och berätta om attacken. När de kom till gendarmes samtal fann de henne i chock och levererade till Hopital Cochin i Paris. Melissas kropp och ansikte visade tecken på att slå och hon klagade själv för yrsel och smärta.

Kärlekshistoria

Melissa George och Jean-David Blanc träffades 2011 på eftersmak av BAFTA. På den tiden var skådespelerskan gift med en chilensk regissör Claudio Dabed, och älskare dölja noggrant sitt intima förhållande tills Melissa hade utfärdat en skilsmässa. Under 2012, när formaliteterna slutfördes, flyttade skönheten till producentens affärsmans parisiska lägenhet, där hon bodde de senaste fyra åren.

Paret ger upp två söner - Raphael, född i februari 2014, och Solala, född i november förra året.

Läs också

Låt oss lägga till, lagenstjänstemän bekräftade det faktum att hospitaliserades av George, men höll tyst om den eventuella gripandet av Blanc.