Ögonzoner hos män

Så tänk dig: en romantisk kväll , ett dämpat ljus, champagne och frukt. Det verkar logiskt att fortsätta: ömma omfamningar, passionerade kyssar, äkta njutning av varandra. Men tyvärr är en sådan vacker romantisk kväll inte alltid en perfekt fortsättning och blir något mer än en banal sexuell handling med ytterligare en önskan att sova. Det är viktigt för varje tjej att kunna vakna passion i sin partner. I det avseendet kommer vi idag att överväga följande fråga: Vilka är de erogena zonen hos killarna, efter alla de mest känsliga?

Att veta var de erogena zonen till din pojkvän finns kan du förlänga hans nöje, ge honom en oförglömlig upplevelse och kvalitativt uppfylla det.

Vad är den erogena zonen? Detta är ett speciellt område i kroppen som rör vilket kan orsaka sexuell upphetsning och, om det är mycket svårt, även orgasm.

Det är viktigt att komma ihåg att alla människor är individuella, så du måste göra ett försök att bestämma vilka platser killen är känsligast. Känsligheten kan också påverkas av humör, hälsotillstånd, upplevda känslor. Därför kan erogena zoner förändras, vissa delar av kroppen kan förlora sin känslighet, och andra - tvärtom blir mer sensuella.

Alla manliga erogena zoner kan delas in i flera grupper:

  1. Zoner med minimal känslighet. Uppmärksamhet på dem, du kommer att kunna försiktigt hint på sina önskningar. Sådana platser inkluderar fötter, händer, huvud.
  2. Zoner med måttlig känslighet är mage, skinkor och bröst. För en man kommer det att vara ett slags förspel till avgörande åtgärder.
  3. Och slutligen är de mest känsliga platserna könsorganen.

Vilka erogena zoner vet ni fortfarande inte?

huvud

Teatern börjar som regel med en hängare, ja, sexuell förspel - med kyssar. Detta beror på att språket och läpparna innehåller ett stort antal nervändar. Öron är också känsliga punkter. Stroking av lobules och ömhud bakom auriklarna kan behaga en man. Du kan göra ansiktsmassage, hårbottenmassage - dessa enkla manipuleringar kommer att exaltera din partner. Och kom ihåg också att en man älskar hans ögon, så en kvalitetsvisuell stimulator kan också hjälpa dig.

hals

Huden i den ockipitala regionen är otroligt känslig för smärta. Men överdriv inte det - annars riskerar du att kittla istället för att bli upphetsad. När du kysser huden och slår den med fingertopparna, försök att göra klara handen - de kommer att skapa en större effekt.

bröst

En maskulin , ofta hårig bröstkorg, brukar vanligtvis berövas kvinnlig uppmärksamhet. Prova att spela hårkrullar, dra ditt bröstkorg med fingrarna, smeka dina bröstvårtor - det här kommer att ha en spännande effekt på mannen. Om hans andning blir vanligare, och bröstvårtor blir fasta, gör du allt rätt.

Händer och fötter

På dessa delar av kroppen finns också områden med ökad känslighet. Prova intensivt, men samtidigt försiktigt, drabba de inre ytorna på låren och underarmarna. Maskering, sträckning, kyssning kommer att skapa mirakel med din partners reaktion och ge honom oerhört nöje. Kom ihåg massage på fingrarna och fötterna - detta kommer att lindra trötthet även efter en hård dag.

Också värt att uppmärksamma buken, ryggen, skinkorna och, naturligtvis, könsorganen. Var kreativ, var modig och öppen. Använd aktiva caresses - bita, sträcker tungan. Använd tillbehör som en isbit eller en fjäder. Din man kommer bli glatt överraskad och kommer att uppskatta dina ansträngningar tacka dig för oförglömligt sex.