Quesadilla med kyckling - intressanta recept för en rik och ljus mexikansk maträtt

Quesadilla med kyckling - Ett traditionellt mexikanskt mellanmål av majs tortilla med fyllning, lika ljus, doftande och färgstark som hela det nationella köket. Att vara en omedelbar mat särskiljas av hemmet enkelhet, smaksättning och tillgång till receptet, vilket möjliggör alla kulinariska experiment.

Hur man lagar quesadilla med kyckling?

Quesadilla med kyckling är ett recept, vilket hjälper till att känna det mångsidiga och temperamentala köket inte kommer att vara svårt även för oerfarna kockar. I hjärtat av maträtten - majs tortillas, fylld med ost och kyckling. Skarpa eller kryddiga traditionella tillsatser väljs godtyckligt, eftersom maten inte har en klassisk formel.

 1. För middag på mexikan, en halvtimme, krävs färdiga tortillor, ost och saftig kycklingmassa.
 2. Quesadilla med kyckling är två majs tortillas, väl strönad med ost för viskositet, och ett lager av kycklingstycken, om så önskas, i kombination med grönsaker. Fågeln kan bytas ut med annat kött.
 3. Som regel är en av kakorna fyllda, täck den andra, lätt pressad och stekt i en väluppvärmd stekpanna tills den är skarp.
 4. Skär i bitar före servering och åtföljd av tomat eller gräddsås.

Quesadilla med kyckling och ost - recept

Quesadilla med kyckling och ost är en av de populära varianterna av de många recepten av det världsberömda mellanmålet, med en mjuk och balanserad smak. Huvudingrediensen - kycklingkött - klarar sig bra med den tilldelade rollen och kombineras perfekt med en ömtålig ostpåfyllning, som återger troen på akut mexikansk matlagning.

ingredienser:

beredning

 1. Kycklingbröststeg och skär.
 2. Rör grönsakerna och laga mat. Skaka osten på en rivare.
 3. Placera kakan i en stekpanna, fyll i fyllningen och smält osten och stäng den andra.
 4. Quesadilla med rostad kyckling serveras med avokadosås och citronsaft.

Quesadilla med kyckling och svamp - recept

Quesadilla med kyckling och svamp är ett varmt mexikanskt mellanmål skapat för snabb hemlagning, och därför tar det inte mycket tid även för en nybörjare. Baserat på gastronomisk mångfald, motsvarar det i många avseenden europeiska kök. Svampfyllning, kännetecknande för ryska pajer, bekräftar detta i sin helhet och berikar smaken av skålen.

ingredienser:

beredning

 1. Hackad svamp, filéer, lök yngel.
 2. Fyll på en platt tårta, strö över ost, täck den andra.
 3. Quesadilla med kyckling serveras varm och skivad.

Quesadilla med kyckling och bacon

Quesadilla med grillad kyckling är en otroligt näringsrik mexikansk "cheburek" med en saftig och doftande fyllning, vars komponenter varierar beroende på dina önskemål. Det är värt att lägga till det färska kycklingköttet som är inneboende i amerikansk matlagningsbacon, och en varm aptitretare för festen kommer att ge nöje till ett stort företag.

ingredienser:

beredning

 1. Innan du lagar quesadilla med kyckling, steka bacon.
 2. Skivad kyckling i resterande fett.
 3. Kombinera kycklingen med bacon och sprida på halvan av tortilla, ost med ost.
 4. Stäng den andra halvan och stek tills rött.
 5. Skär den färdiga produkten i delar.

Quesadilla med kyckling och ananas

Mexikanskt kök är känt för akut och tung mat, i själva verket är ganska hälsosam och näringsrik, rik på vitaminer, näringsämnen och låg fetthalt. Ett levande exempel på rätt näring är grannskapet med kycklingkött med ananas i majs tortilla, vilket är ett idealiskt exempel på en kombination av tre livsmedelsgrupper.

ingredienser:

beredning

 1. Innan du gör quesadilla med kyckling, skivad ananas näring på spett och grill.
 2. Klipp filéerna, skära dem, lägg dem på en platt tårta, täcka med ananas och ost, stäng den andra och värmen.

Quesadilla med kyckling och tomater - recept

Quesadilla med kyckling och grönsaker - ett gastronomiskt bulwark av mexikanska gateltält, har speciell popularitet vid lunchtid. När allt är allt som är nödvändigt för livet, passa i ett varmt och gott mellanmål. Använd receptet kommer inte vara svårt - billiga produkter och halvtimme matlagning är tillgängliga för varje ätare.

ingredienser:

beredning

 1. Delar av filéer, tomater och paprika stek.
 2. Lämna salladsbladen och lägg dem på en tårta.
 3. Tillsätt alla ingredienser, ost med ost och täck med en andra tårta.
 4. Mexikansk quesadilla med kyckling stekt i ett par minuter i en uppvärmd stekpanna.

Quesadilla med kyckling och majs - recept

Quesadilla med kyckling och majs kan öppna arbetsveckan och göra en underbar lunch under pausen. Skålen, som är bekväm i tjänsten och ingår i kategorin takeaway mat, är näringsrik, användbar och tar inte mycket tid i morgonberedningen. Gott om konserverad majs och färska grönsaker, så att kollegor bad om recept.

ingredienser:

beredning

 1. Koka filéer och grönsaker skär och lägg på en tårta smörjd med yoghurt.
 2. Strö med ost, lökrull och stek.

Quesadilla med kyckling i pitabröd - recept

Quesadilla i pitabröd med kyckling är en favoritversion av hemmafruar i avsaknad av majs tortillor . Traditionell tortilla är ganska möjlig att ersätta finansiellt tillgänglig butikshandash och färska grönsaker - konserverad. Skålen kommer inte att förlora sina smakegenskaper, men kommer att förvärva en "vinter" -variation, särskilt aktuell på långa kalla kvällar.

ingredienser:

beredning

 1. Klipp ut lavash runda kakor.
 2. Fry bitar av filé, peppar och hackade tomater.
 3. Sätt pitabrödet i stekpannan, krydda med fyllning och riven ost och vik i halva stek.