Tecken på omslaget den 14 oktober för kvinnor

Enligt tecknen på Cover for Women, den 14 oktober, är det nödvändigt att spendera kul, ledsen och förolämpad på denna dag är absolut inte tillåtet. Om flickan blir lycklig och kommer att hålla gott humör och glädje under hela semestern, kommer hon att kunna attrahera lycka och kärlek i hennes liv. Annars kan hon knappt förvänta sig att välstånd och välstånd kommer att regera i sitt hus.

Tecken på skydd av den helige jungfrun för kvinnor

Om en flicka drömmer om familje lycka och välstånd, måste hon utföra följande ritualer:

  1. Stå upp tidigt, tvätta ansiktet med källvatten och börja strax efter frukost baka sötsaker. Enligt ett tecken på kvinnor på Pokrov bör bakning behandlas till trevliga människor, till exempel dina vänner eller din älskare. Efter en sådan ritual kan du förvänta dig att du inom kort kommer att träffa kärlek och gifta dig.
  2. Nödvändigt ogift kvinna ska fläta flätan, det hjälper också att locka brudgummen. Om en kvinna redan är gift, är det klokt att knyta ett näsduk, så du hjälper till att regera i hemmet välbefinnande och välstånd, efter en sådan ritual kommer mannen att älska dig ännu mer.
  3. Ett gott tecken i den välsignade jungfruens skydd för en kvinna kommer att vara, om hon får färska blommor, innebär en sådan händelse att hennes skönhet bara kommer att blomstra. I händelse av att ingen har lagt fram en bukett, kan du köpa den själv, det kommer att bidra till att locka hälsa och välbefinnande.
  4. En utmärkt lösning kommer att vara att gratulera med en semester minst ett gift par, försök att välja en som lever i fred och välstånd. En ogift flicka kommer att locka en bra brudgum så mycket, och en kvinna som är gift kommer att kunna stärka kärleken mellan sig själv och hennes man.
  5. Också, enligt tecknen, är festet för den välsignade jungfruliga kvinnans skydd för kvinnor ett utmärkt tillfälle att etablera relationer med släktingar, för att göra dem starkare och vänliga. På denna dag behöver du ringa dem, eller göra ett personligt besök, be om förlåtelse för alla klagomål och bli av med negativa känslor, om de finns. Behandla dina släktingar med något gott, försök att spendera en kväll för fredliga samtal. Genom att göra detta kan du vara säker på att förhållandet mellan dig kommer att förbättras.
  6. Glöm inte att delta i kyrkans tjänst och ge allmosor. Detta kommer att hjälpa dig att komma närmare ditt ögonblick när du uppfyller din välskötta önskan, bara kom ihåg att du kan och du behöver bara det som inte kommer att ge sorg till andra människor, annars kommer drömmen inte att bli verklighet.
  7. Gör riten av skydd för ensamstående kvinnor, det hjälper till att hitta brudgummen. På en festlig dag, ta dina dagliga kläder och knyta knutar på det, lämna blusen eller annan garderobssaker i detta tillstånd fram till kvällen och lossna dem efter mörker. Så du blir av med ensamhetens börda, öka din attraktivitet för män, öka sannolikheten för att träffa kärlek inom en snar framtid.
  8. Foder fåglar med brödsmulor eller majs, det hjälper till att locka välstånd till huset. Det är bra om det finns möjlighet att ge fåglarna en smula av sin egen bakning, så ritualen blir ännu effektivare. Förresten, kolla på fåglarnas beteende, om de inte är rädda för att närma dig dig, eller till och med peckcrumbs med dina händer, så inom den närmaste framtiden kommer din älskade önskan att bli sann. Tja, när fåglar är rädda för dig eller bara inte vill äta, bör du titta på ditt beteende, kanske du bör ändra det och göra folk bättre, annars kommer du att vara för lång att leta efter lycka.