Salo på vitryska - recept

Det finns många sätt att salta sallader hemma, var och en är bra på sin egen väg och har rätt att existera. Detta gör det möjligt för varje gång att salivera din favoritprodukt annorlunda och skämma bort dig själv med en ny smak.

Om du letar efter färskt recept för bacon, förbered det på vitryska och resultatet kommer säkert att glädja dig.

Hur man plockar bacon i vitryska - recept

ingredienser:

beredning

Börja med att plocka sallad på vitrysk, skalla och hugga vitlöksklyftorna och lägg i en skål, tillsätt salt, kummin, nymalt svartpeppar och koriander till vitlöksmassan och blanda noggrant. Lämna den kryddiga blandningen i några minuter. Under denna tid förbereder vi oss ordentligt fett. Skrapa bort den befintliga föroreningen med en kniv och skära produkten i slumpmässiga delar.

Därefter gnuggar noggrant skivorna med fett med den beredda kryddiga blandningen från alla håll och lägger den i ett glas eller emaljbehållare. Täck fettet med ett lager av den återstående kryddiga blandningen, täck med en lämplig platt platta och lägg upp något tungt på toppen. Lämna arbetsstycket i tre dagar vid rumstemperatur och rengör sedan en dag i kylskåpet.

Receptet på betning bacon i vitryska i saltlake

ingredienser:

beredning

Det första steget är att förbereda en mättad saltlösning - saltlösning. För att göra detta uppvärms filtrerat vatten i en kastrull för att koka och lösa upp salt i den. Koncentrationen ska vara sådan att de råa potatiserna flyter till ytan. För att göra detta behöver du cirka 200 gram saltade kristaller per liter vätska. Om grönsaken fortsätter att sjunka, tillsätt sedan saltet och blanda det tills det löses upp.

Därefter sätter vi i koka saltlösning skivor av fett, förskruvning efter behov förorening med en kniv. Stäng av elden, tryck på innehållet på en tallrik eller annan behållare så att saltlösningen helt täcker fettet, täck behållaren med lock och lämna i ungefär en dag.

Därefter förbereder vi en kryddig blandning av ärter av svarta och söta doftande paprika, har värmt dem noggrant i en murbruk, vi lägger också i karawayfrön och gnuggar den mottagna massan av svamp från alla sidor. Sedan rengör vi vitlöket, skär det med plattor och lägger produkten runt omkretsen. Vi sätter ihop pergamentet med pergament och lägger det i kylskåp i fem dagar. Efter utgången av tiden kommer bacon på vitryska vara redo. Om ytterligare lagring planeras, rengörs ett lager av vitlök.