Nastya Kusakina

Nastya Kusakina är en ung modell av Moskvas byrå Avant. Fram till nyligen annonserade det mest kända arbetet hos den 17-åriga modellen Sephora-kosmetika. Men mycket i flickans liv har förändrats dramatiskt efter modeveckan i Milano.

Biografi av Nastya Kusakina

Anastasia Kusakina började sin modellering karriär vid 14 års ålder. Och den framtida modellen föddes i staden Penza. Parametrar av Nastya Kusakina: 81-60-90, vikt - 49 kg. Tillväxten av Nastya Kusakina är 1 meter 82 centimeter. I samband med den aktiva utvecklingen av modellkarriären tog flickan examen från den 10: e och 11: e klassen i Moskva-skolan med extern och fjärrutbildning. Det vill säga, Nastya skickades jobb på Internet, hon kokade dem och skickade tillbaka dem. När flickan erbjöds ett jobb utomlands tvekade Nastya inte länge, och omedelbart efter mötet med sina föräldrar kom hon överens.

För första gången kom Nastia till modelleringsbyrån i hennes hemstad Penza. Det var en ELITE STYLE byrå. Och redan i 2011 börjar hon samarbete med Moskvas byrå Avant. Hela flickans fritid tar arbete: i synnerhet visar och fotomöten. Nastya konstaterar att detta ännu inte har träffat sin kärlek. Och i samband med de många flygningarna lyckas hon sällan att spendera tid med sin familj. Därför försöker hon varje fria ögon att ge till familjen.

Bilder av Nastya Kusakina

Bilder av Nastya Kusakina är alltid fräscha och intressanta. Till exempel, i den senaste fotosessionen av Jeff Bark i Dazed & Confuseds, såg flickan i bilden av ett spöke. En slags dimmig natt och en ung häxa. Och under fotomötet i Paris för oktoberutgåvan av tidningen "Flare" uppträdde den unga modellen på bilden av en stadsmodista. Fotografer och stylister markerar och på alla sätt betonar den ovanliga färgen på modellens ögon - lätt olivolja. Därför försöker stylisterna, i nästan alla fotomöten med hjälp av smink och ljusstark, att framhäva flickans ovanliga stora ögon till det maximala. Mycket ljus och passionerad Nastya dök upp på omslaget av Collezioni Smycken och Accessori tidningen. I den här bilden har flickan mycket på sig en tätt passande klänning med ett varmt blommönster.

När det gäller Paris, deltog Nastya i sju olika utställningar: Alexander McQueen, Louis Vuitton, Givenchy, Cacharel, Giambattista Valli, Paco Rabanne och Maison Martin Margiela. Vilket är en mycket bra indikator för debutanten. Utländska modedesigners och fotografer uppskattar mycket den ryska tjejen för sina stora ögon, långa ben, modellfigur och märkligt utseende. Nastya själv säger att modevärlden ger henne mycket ny kunskap och naturligtvis livserfarenhet. Tjejen erkänner med tillfredsställelse att hon trivs och jobbar säkert med sig!