Damväska på ett långt band

Snygg handväska - det här är inte bara ett behov av behov, utan snarare en hyllning till mode. I det kan du lagra en massa nödvändiga bagage och samtidigt betona din stil. Idag finns det många olika klassificeringar av påsar, varav en är klassificeringen av bandets längd. Och här är det omöjligt att inte märka en kvinnas väska på ett långt band. Till skillnad från påsar med korta handtag har denna modell vissa fördelar:

Således är kvinnors påsar på det långa bandet ett utmärkt tillbehör som kan komplettera alla bilder.

Snygga kvinnor påsar på axelremmen

Moderna designers experimenterar ofta med väskans inredning. Här hittar du ovanliga klammer, extravaganta broscher i form av skalle, bågar och inskriptioner, samt snygga bälten för väskor. Så, märket Love Moschino visade små ljusa väskor, vars främsta dekoration var ett band av väv av läder och kedja. Saint Laurent, Stella McCartney, Mulberry och Bottega Veneta erbjuder miniatyrväskor med metallbälten, och Phillip Lim, Alexander Wang och Anya Hindmarch satsar på rymliga shoppingkassar med tjocka bälten. Moderna läderväskor på ett långt bälte presenteras av varumärkena Balenciaga, Valentino och Pierre Hardy.

Välja en ungdomspåse på axelremmen, var uppmärksam på närvaron av handtag och remmens egenskaper. Det är mycket fördelaktigt när remmen kan lossas och bära en handväska som håller handtagen, men i detta fall är det nödvändigt att handtagen är bekväma och tillräckligt långa. Om det är en koppling på remmen, är närvaron av handtag inte nödvändigt. Den kan bäras under en mus eller i en hand.