Med vad ska man ha på sig en grön kjol?

Ljus stil hittills är väldigt populär. Därför kan grönt säkert kallas som universal som vit. Om garderoben har en grön kjol, kan dess ägare anses inte bara snygg, men också olika. Men med vad ska man ha på sig en grön kjol? Naturligtvis massor av alternativ. Men fortfarande mycket beroende på modell av kjolen.

Med vad ska man ha på sig en lång grön kjol?

För att förstå vad som är bättre att bära med en lång grön kjol, bör du först och främst uppmärksamma texturens struktur och grönens skugga. Under vintermodellen är svarta tröjor och turtlenecks bruna, beige och svarta bäst. Om en lång grön kjol gjord av lätt tyg, till exempel chiffong eller chintz, är det bättre att sluta plocka på toppar eller jackor i en komplicerad skärning. Eftersom sommarens långa kjolar är övervägande ljusgröna, är det bättre att välja en mer fredlig nyans, helst svartvitt. Välja vad som kombineras med en lång grön kjol av skor, du måste överväga din höjd och anledningen till vilken du väljer ut kläderna. En grön sommar kjol med en längd av maxi är väl harmoniserad med platta flip-flops, sandaler eller sandaler. För vinterversionen av en lång kjol av gröna höga stövlar med en bred hälpassform. Skor är bäst att välja svart eller rött. Kompletterar handväskans bild i ton till skor. Som dekorationer till garderoben i kombination med en lång grön kjol kan du ta en bra smycke, guldkedja eller armband, samt tillbehör med Swarovski-kristaller. En hatt med brett marginaler passar väldigt bra.

Med vad ska man ha på sig en kort grön kjol?

Vad man kan bära med en kort grön kjol kan enkelt bestämmas av kjolets stil. Under en frodig grön mini-kjol är de bästa röda, gula, orange eller vita färgerna perfekta. Du kan välja en asymmetrisk blus i samma färgschema. Under denna stil är det bättre att välja en diskret läppstift och skor med en handväska för läppens färg.

Kommer med vad som kombinerar en kort grön kjol i rak form, längtar inte på att racka dina hjärnor. Här är det mest lämpliga alternativet en svart eller gul topp, liksom ljusblommiga mönster av ljusblusar. Skor och tillbehör i detta fall är det värt att välja en klassiker.

Frågan om vad man ska bära med en grön miniskjol i veckan är inte så hemsk. I det här fallet bör du föredra den vita toppen eller skjortan av enkelt snitt och tillbehör i lugna toner.

Att veta vad som ska sättas på en grön kjol, kommer du alltid att se stilfull ut. Dessutom kommer din garderob inte att fyllas med dystra svarta och vita blommor, men kommer att spränga med glada ljusa färger.