Plots och böner för handel

Handel är ett problem och riskabelt företag. Engagera sig i denna verksamhet har alltid varit svårt, sedan antikens tid har konspirationer och böner för handel använts. Tack vare detta fick en person styrka och energi, och viktigast av allt - hjälp från de högre makterna.

Jag har länge bett till St John of Sočavsky, som under sin livstid själv var engagerad i handel eller Guds moder avbildad på ikonen för "Sporit av bröd". I början av varje arbetsdag innan deras ikoner tändde ljus och berättade om deras önskemål och behov.

Bön till handelsförsvaret

En viktig aspekt för bra handel är atmosfären nära din arbetsplats, när det bara är negativt, förbannelser och avund är det osannolikt att en vanlig person vill köpa något i en sådan miljö. Därför väljer du antingen ett bra ställe att genomföra ditt företag, eller försök att ersätta negativ energi med positiv energi. För detta kan du läsa bönen före ikonen för den stora martyren John the New. För 3 dagar per natt, bättre i början av året, för lycka till handel under perioden före det tända stearinljuset, säg följande ord i en viskning:

Ett annat alternativ

Om pengar från handel behövs för återbetalning av en skuld, bör sådan hjälp begäras från St. Spyridon of Trimiphunt. Det finns många fall när han hjälpt till och med i de mest desperata situationerna. Bön måste läsas dagligen tills en positiv lösning på ditt problem. Det viktigaste när du får vad du vill, är inte att glömma uppriktigt, tacka för den heliga hjälp.

Bön för god handel

Det är bevisat att varje sak har sin egen återkommande energi, vilken den härleder från säljaren. Till de varor som du vill förverkliga attraherade köpare med din positiva energi, kan du använda den bön som höjdes till den heliga stora martyren John Sochavsky. Läs det regelbundet, till exempel, på dagen för produktuppdateringar.

Kom alltid ihåg att även de största företagen inte alltid har bra tider. Ibland stängdes dörrarna till sina butiker, och det var inget att betala för hyra, men det viktigaste är att tro på det bästa och inte ge upp, och så kommer allt att dyka upp.

Bön för lönsam handel

Innan du börjar handla före det tända ljuset, korsa tre gånger med orden: "I Faderns, Sonens och Helige Andes namn. Amen . " Därefter läs bönen till den stora martyren John New Sochavsky som nämnts tidigare. Då måste du ta i höger hand en liten bit gul och lämna för att hålla en väska och häll i det mynt, läsa tomten:

Väskan bör vara gömd, och efter 40 dagar måste alla pengar från det spenderas åt gången. Bönen för framgångsrik handel är tillräckligt stark och du kommer att känna förtroende och styrka efter första gången.

Glöm inte energiutbytet i handelssystemet mellan säljaren, varorna och köparen. Försök aldrig att fuska eller väga en person. Omedelbart märker han inte bedrägeri, men när det händer kommer det hela negativa att sprutas ut på produkten som överför den till dig och skadar harmoni. Var därför försiktig och artig med alla människor och ditt kassaflöde kommer alltid att vara en nyckel.