Francis Bin Cobain firade andra året av ett liv utan alkohol

Igår publicerade den 25-årige artisten och modellen Francis Bin Cobain på sin sociala nätverkssida en mycket öppen uppsats. I det berättade tjejen hur hon kämpade med alkoholberoende och vad hon känner just nu. Tydligen är Francis mycket nöjd med resultaten av behandlingen, eftersom flickan anser sig vara en absolut glad person.

Francis Bin Cobain

Uppsats om livet av Cobain

De fans som följer Francis liv vet att hon är dotter till Courtney Love och Kurt Cobain. Efter skilsmässan från hennes man Isaiah Silva var flickan så besviken över den här världen att hon började muffla smärtan med alkohol. Men för flera år sedan bestämde Francis att det var dags att komma ur detta tillstånd och gick till kliniken för att bekämpa alkoholberoende. Nu dricker inte tjejen alkohol och är väldigt glad över det här. Här är de ord som hon skrev i sin lilla uppsats:

"Nu är jag i Oahu. Det är här, bland den vackra naturen, att jag vill skriva en uppsats om ämnet i min nuvarande stat. Idag firar jag exakt 2 år från det ögonblick jag slutade dricka alkohol. Förra året tänkte jag också på att dela denna lilla seger med andra, men jag hade inte modet. Nu bestämde jag mig fortfarande, och från det här tillståndet känner jag mig på något sätt orolig. Jag kommer ihåg den oacceptabla smärtan, depressionen och andra hemska saker som jagade mig länge. Självklart var jag omringad av vård och försökte göra allt så att jag kunde komma ut, men det var väldigt svårt. Nu förklarar jag med fullt självförtroende att jag är frisk! Jag vill att mitt arbete ska hedras av människor som går igenom alla svårigheter i behandlingen. Tro mig, om du håller fast, kommer du snart att förstå vad ett rätt val gjordes.

Idag förstår jag att det inte kommer att återvända till det gamla livet. Inuti mig glädjer själen och överväldigar olika känslor. Jag är glad! Jag utvecklar! Alla dessa känslor ger mig möjlighet att leva vidare. Viktigast, jag vill göra det här. Tankar om att jag vill vara bredvid pappa är borta. Jag tycker att det här är en riktig seger! ".

Läs också

Fans betygsatt Francis essay

Efter att arbetet publicerades på Internet fanns det många recensioner på sociala nätverk till stöd för Cobain. Här är några kommentarer du kan läsa på Internet: "Francis, du är klar! Jag är väldigt glad att du skulle kunna övervinna beroendet. Jag vet hur svårt det är, "" Jag har alltid beundrat människor som kunde bli av med lusten att dricka. För mig är det väldigt svårt, men efter att ha läst dessa uppsatser börjar du tänka på att ingenting är omöjligt i livet. Kanske är det dags för mig att gå till kliniken. Francis, tack så mycket för dessa ord! "," Jag tyckte alltid om Cobain och jag är glad att hon var botad av alkoholism, särskilt eftersom hon anser sig vara glad. Mycket glad för henne! ", Etc.