Hur snabbt bota en rinnande näsa i ett barn?

Rhinit, eller förkylning ger många obehagliga känslor för barnet, och du kan och bör kämpa mot det. Det är känt att ett sådant tillstånd utan behandling kan omvandlas till en kronisk eller orsaka inflammation i mellanörat.

Hur snabbt bota en rinnande näsa i ett spädbarn?

Småbarn i ett år är kontraindicerade många droppar för näsan, som är beroendeframkallande och har många biverkningar. Kombinerade folkmedicinska metoder för behandling av sopecks visade sig vara de bästa.

Rinit i spädbarnet bör botas snabbt, eftersom han inte vet hur man andas med munnen, och den blockerade naspusten leder till konstanta stämningar och omöjligheten att suga bröstet eller blandningen normalt.

Före att bota en rinnande näsa för ett litet barn är det nödvändigt att studera vad som kan användas i ung ålder och vad som är strängt förbjudet. Det första i rummet du behöver för att skapa en fuktighet på cirka 65-70%. Detta kommer att göra det möjligt att slem i näsan inte kondensera, utan att flöda utåt och underlätta näsanas andning. För detta ändamål är alla medel bra - hushållsfuktare eller luftvätska (luftrenare), våta handdukar på batterier, rengöring med en våt trasa flera gånger om dagen.

Sput bör fuktas regelbundet och saltlösningar som No-salt, Aquamaris, som kan köpas på apoteket eller tillverkas oberoende av kokt vatten och havsalt. En billig analog dyra apotek annonseras droger kommer att vara saltlösning - natriumklorid 0,9%.

Efter torkning (instillation) av tuden rengörs det av slem med bomulls flagellum och 1-2 droppar aloe vera juice injiceras, vilket inte orsakar irritation och allergier. Denna folkmedicin är ett naturligt antiseptiskt medel och gör att du snabbt kan minska rinnande näsan till intet.

Äldre barn, för att skjuta upp näsan, droppa kalanchoejuice, vilket orsakar intensiv nysning och då lättnad av tillståndet.

En snabb behandling av förkylning hos barn utförs och medicinska preparat. Från apoteksmedel, får barnen hjälpa Otiriv Baby och Nazivin.

För att påskynda läkningsprocessen är varma fotbad och en aromlampa med en antiseptisk blandning inte på plats, innan du använder den måste du se till att barnet inte har allergier mot dess komponenter.