Dambyxa 2016

Garderoben hos alla moderna tjejer kan inte föreställa sig utan byxor. Även i en enda kopia, men det borde vara! Detta är ett utmärkt alternativ, inte bara för arbete, utan också för affärsmöte. Vissa modeller av byxor är lämpliga när du skapar en kvälls bild. I allmänhet har kvinnor anpassat dessa kläder, som tidigare ansetts vara män, för alla tillfällen.

När du väljer en kostym bör du först och främst styras av parametrarna för din egen figur , men detta är inte det enda kriteriet. Med tanke på de trender som erbjuds av designers kan du inte bara köpa en bekväm och praktisk men väldigt fashionabel dambyxa, som år 2016 kommer att dekorera garderoben.

Trender 2016

2016 är trenden fashionabla kvinnors byxor, gjorda i klassisk stil, men i en verklig ny designtolkning. Accentet var exklusivt klippt, överraskande med snygga och icke-standardiserade lösningar. Så, täta klassiska kostymtyger ger plats för skonsam material, och tillbehören blir till en original inredning.

Uppmärksamhet 2016-2017 förtjänar trendiga byxor för kvinnor, gjorda i barockstil . I tiden av Sun King i mode var outfits, betonar nåd och begåvning. De var dekorerad med kockfiskar och rynkor. Designers kände att flirtigheten som är inneboende i kvinnors klänningar av tiden har rätt att existera även idag, så i 2016 har byxor för tjejer blivit flerlagiga och komplexa former. Så är jackorna nu gjorda av tyger av olika texturer, och byxorna är gjorda av jacquard, vilket är förknippat med barockens stil på grund av den rika konsistensen och närvaron av eleganta mönster. Överraskande, för att skapa sådana modeller lyckas formgivarna använda fina stickade kläder. Detta material är idealiskt för att skapa flera lager effekter och komplexa draperier.

Byxor i 2016 är dekorerade med broderi och några nya föremål - applikationer. Det är värt att notera att broderade, mjuka mjuka mönster ofta inte lockar uppmärksamhet åt sig själva, eftersom deras färg skiljer sig från tygets färg med en eller två toner. En sådan inredning förvandlar emellertid en vanlig byxa till ett verkligt konstverk.

Återigen är kostymerna i stil med "Gavroche", jackan i vilken är åtdragen, och längden når knappast midjan, blir verklig. En särskiljande egenskap hos jackorna i denna stil, närvaron av en turndown krage. Den kan vara stor eller liten, långsträckt eller rundad. Oftast för att skräddarsy krage designers tillgripa till satin, sammet eller läder. När det gäller byxor, men de kan vara både smalare och breda. En guide i valet av byxor är en figur. Det är värt att notera att kostymerna i stil med "Gavroche" praktiska inte skiljer sig, så i vardagligt slitage används de sällan.

En annan trend i säsongen var en metallinredning som dekorerade kvinnors byxor. Klingor, manschettknappar, dekorativa spännen har fått stor uppmärksamhet, och resultatet överstiger verkligen alla förväntningar. Dekorerad med sådana element kan kostymer bäras både på kontoret och på ett affärsmöte, eftersom de ser äkta och dyra ut.

Färgpalett 2016

Naturligtvis är de klassiska färgerna hos kvinnors byxor fortfarande populära, men många tjejer tenderar att se ljusare ut, så välj modeller av olivolja, sparris, mörk lax, gula blommor. På sommaren är passar av ljus pastellfärger relevanta. Sådana modeller passar både tonårsflickor och mogna kvinnor. Kostymer med saftiga färger är lämpliga om du behöver locka uppmärksamhet åt dig själv.