Gjutning på naglar

Utformningen av naglar med gjutning är ett lyxigt sätt att betona din femininitet och göra bilden mer levande. Denna manikyr kombineras perfekt med dekorationer, och i sig kan den komplettera även en blygsam elegant klädsel.

Manikyr i gjutteknik

Varje kärleksfull tjej försöker se efter naglarna. Någon gör en manikyr på egen hand, någon - i salongen. Men på ett eller annat sätt måste älskare av nagelkonst veta om nyheterna i den här riktningen. Mer nyligen började mästare av manikyr erbjuda sina kunder ett manikyr med gjutning med flytande stenar, naglar med gjutguld och silver.

En liknande metod för applicering av lack med hjälp av de enklaste sätten - borstar och folier, simulerar exakt simulering av ädelmetaller på naglar utan kristaller och kristaller.

Foliegjutning på naglar

Om du vill skapa en vacker manikyr själv, först och främst, träna på konstgjorda naglar. I princip är det lämpligt att gjuta på de expanderade plattorna eftersom den utförs i gelén. Men det är ganska möjligt att skapa en sådan manikyr på dina egna naglar med gellack. För att skapa en fashionabel design behöver du:

Processen med silver eller guldgjutning på naglar är som följer:

Gjutning på naglar är ett lysande element i bilden

Först och främst kommer denna design att vädja till tjejer som föredrar en ovanlig märkbar manikyr. Omedelbart är det värt att nämna att gjutning är osannolikt att passa in i kontorsbågar, snarare - det är en semesterversion, en manikyr för semester, för helgen. Cocktail eller kvällsklänning kan kompletteras inte bara med smycken i ordets vanliga bemärkelse, utan även med en sådan "dyrbar" manikyr, du behöver bara se till att ornamentens färg är i harmoni med färgerna på dina guldfärger. Samma regel rekommenderas, om du väljer att gjuta med flytande stenar på naglarna - låt dem motsvara färgschemat i din outfit. Du kan inkludera en manikyr med gjutning på naglar och dagliga bågar, men i det här fallet är det viktigt att inte överdriva inredningen och göra det opretentiöst och elegant. Väl lämpad glänsande figur för bröllopsmanikyr, en manikyr med rött och guldgjutning kommer att vara lämpligt i speciellt högtidliga tillfällen.

Gjutning är inte lätt att göra hemma, men efter några träningspass kan du njuta av en fantastisk effekt i din prestation.