Manikyr vid examen 2014

Kandidatbollen är en speciell händelse i livet, vilket är som en övergång från barndom till vuxen ålder. Och det faktum att alla akademiker förbereder sig för denna händelse med speciell ångest är inte överraskande. Alla vill hämta den vackraste klänningen och skorna, göra den vackraste sminken. När du skapar en bild för ett prom, bör du aldrig glömma bort en så viktig detalj som en manikyr.

Trendig manikyr på prom

Mode dikterar sina regler varje säsong, så om du vill vara i en trend bör du lyssna på vad stylisterna säger. Så vi föreslår att du känner till novellerna i manikyren 2014 och väljer själv det bästa alternativet för prom.

  1. Kaviar manikyr är den absoluta hösten för säsongen. Folket runt kommer inte ta ögonen av dina händer, och du kan bli kvällens stjärna. Beroende på färgschema i din outfit, kan du välja svart kaviar manikyr, guld, mångfärgad.
  2. Fransk manikyr är en klassiker, som förmodligen aldrig kommer att gå ur mode. Men att dina händer inte ser tråkiga ut, gör en jacka enligt de senaste modetrenderna. För att göra detta, använd flerfärgade lacker, fördela inte en remsa vid nagans kant, men en lapp vid basen, kombinera 3 fler färger på naglarna.
  3. Teckningar på naglarna. Du kan göra den vackraste och ursprungliga manikyren med hjälp av teckningar på naglarna. Du kan porträtta nästan allt från tecknad film till konstverk. Det viktigaste är att hitta en professionell som kommer att göra dig till en kvalitetsmanikyr.
  4. Under den här säsongen, som tidigare, är det otroligt fashionabelt att måla naglar på namnlösa fingrar med kontrasterande färger, till skillnad från den grundläggande manikyren. Du kan också göra bara en eller två naglar kaviar manikyr eller gradient, och lämna resten unicurable.