19 stjärnor som förlorade sin oskuld med en kollega

Favorit ockupation av den gula pressen är att dyka in i hemligheterna av stjärnlivets personliga liv. Deras undersökningar gjorde det möjligt att ta reda på vem bland kändisarna förlorade sin oskuld med en annan kändis.

Många människor förlorar sin jungfru på allvar och vill att den första gången ska vara speciell. Stjärnornas personliga liv, tyvärr för dem, är på display, och pressen om många känner till intima detaljer. Det var möjligt att ta reda på vem bland de populära människorna förlorade sin oskuld med sina kollegor.

1. Britney Spears och Justin Timberlake

I början av sin karriär placerade popprinsessan sig som jungfru och behöll länge den här bilden. Hon bestämde sig för att rädda sig för sin man. I slutet blev allting annorlunda, och i en intervju 2003 erkände Britney att hon förlorade sin oskuld med älskling av miljontals Justin Timberlake. Spears sa att de hade varit i ett förhållande i två år, och hon var säker på att deras kärlek skulle hålla länge, så hon bestämde sig för detta steg. Det är intressant att mor Britney berättade för världen att hennes dotter förlorade sin jungfru tillbaka i skolan, och bilden av en kysk tjej var helt enkelt fördelaktig för sin karriär.

2. Taylor Swift och Jake Gyllenhaal

Liksom hennes kollega Britney Spears, planerade sångaren att hålla sin oskuld före bröllopet, men allt förändrades efter att ha träffat en populär skådespelare. Deras förhållande slutade på Swifts födelsedag, och för henne var det en riktig tragedi, för hon var säker på att hon hade hittat sin själsfrände med vilken hon skulle leva till slutet av hennes liv.

3. Miley Cyrus och Liam Hemsworth

Titta på Mileys uppriktiga uppträdanden, det är svårt att tro att hon har varit en kysk tjej så länge. Sångaren sa att hon var uppvuxen i en strikt och fruktig familj, och hennes pappa föreslog att hennes man bara skulle beröva henne av hennes oskuld. Medan hon var i relationer med killarna före Liam följde hon denna regel, men efter mötet bestämde Miley att hon inte kunde hålla sig kvar.

4. Paris Hilton och Randy Spelling

Den sekulära lejonnoten är känd för sina chockerande skämt och skandaler. När hon var 15 år gammal var hon i ett förhållande till sonen till en känd regissör, ​​som är en rebell av naturen. Deras allians varade bara två månader och Randy sa att detta var tillräckligt för att han skulle beröva Paris av hennes oskuld. Mormors mormor hittade dem bakom det här fallet i ett hotellrum en vecka innan de bröt upp.

5. Gwyneth Paltrow och Chris Martin

Detta par är fantastiskt genom att det var oskyldig kille som höll sin oskuld upp till 22 år på grund av sin religiösa uppväxt och självtvivel. Gwyneth kunde ändra det och öppnade nya horisonter för honom.

6. Adriana Lima och Marco Jarić

En välkänd modell började relationen med den serbiska basketspelaren 2006, innan hon var jungfru. Två år senare var paret gift, och ett år senare blev hon gift. Adriana gav sin man två döttrar och relationer såg idealiska ut, men deras äktenskap bröt upp, och rykten om orsaken - förräderi av Marco. Millioner män kommer aldrig att förstå hur du kan förändra en sådan skönhet.

7. Zac Efron och Vanessa Hudgens

Bekant sig under filmen i filmen "Cool Musical" blev skådespelarna kär i varandra, och deras förhållande varade i fem år. Vanessa bestämde sig för att dela, och anledningen var inte kopplad till killen, men med hans många fans som störde ett lugnt liv. Samtidigt lyckades paret upprätthålla vänliga relationer.

8. Hilary Duff och Joel Madden

Efterfrågad av journalisten om vilken hon förlorade sin oskuld, uppgav Hilary att hon hade en 26-årig pojkvän, och alla kunde tänka på vad de gjorde med honom. Med vokalisten Good Charlotte Duff började dejtas 2004, och deras förhållande varade i tre år.

9. Joe Jonas och Ashley Greene

Ett annat par där jungfruen var en kille. Jonas Brothers, även i sin barndom, hämtade kyskhet, så länge hade de renhetsringar. Situationen förändrades när de blev populära. Den första tjejen Joe var en skådespelerska från "Twilight" Ashley Greene.

10. Kirsten Dunst och Jake Gyllenhaal

Återigen, utmärkta Gyllenhaal, kanske är han dras till jungfrur? Relationen började 2002 och varade två år. Efter avskildningen kallade mor Kirsten killen "en Hollywood snob." Förresten erkände skådespelaren i en intervju att han hade tre tjejer och bara Dunst älskar han verkligen för riktigt.

11. Kim Kardashian och TJ

I en intervju bekräftade ägaren till den mest populära femte punkten att hennes mamma hade kontrollerat sina relationer med ungdomar sedan 14 år. Kardashian sa att hon förlorade sin oskuld med Michael Jacksons brorson. Pressen publicerade ibland information om sin roman.

12. Jessica Simpson och Nick Lachet

Den amerikanska sångerskan och skådespelerskan sa att hon är en lydig kristen, så hon kommer bara att förlora sin oskuld med sin man. Hennes utvalda var medlem i det populära bandet Nick Lache, till vilken hon gav sig själv. Paret beundrades av alla, och de hade även sin egen show på den populära kanalen. Tydligen bröt tjejen, för deras äktenskap bröt upp på grund av de många förändringarna Simpson.

13. Mandy Moore och Wilmer Valderrama

Förhållandet mellan paret började år 2000, men deras fackförbunds historia var inte känt för allmänheten. Wilmer bestämde sig för att avslöja intima detaljer 2006 på Howard Stern-showen. Han berättade att han berövade Moore av jungfru, och sex med henne var normalt, men en varm äppelpaj är fortfarande bättre. Skådespelerskan reagerade inte på ett sådant uttalande, men hon kommunicerar inte med den förra älskaren.

14. Selena Gomez och Justin Bieber

Miljontals fans tittade på unga stjärnornas relationer, och deras fackförbund såg perfekt ut. De började dejtas 2011, och före det hade Selena alltid en ring av integritet på hennes finger, men efter mötet med Bieber försvann det. Deras fackföreningar är, för att uttrycka det mildt instabilt, eftersom paret då konvergerar, sedan skiljas, och ingen vet vad allt detta kommer att leda till.

15. Kristen Stewart och Michael Angarano

Många fans av "Twilight Saga" visste inte att före den skandalösa romantiken med Pattinson var Kristen i ett långt förhållande med en annan skådespelare. Hon träffade honom under filmen av filmen "Speak." Vid den tiden var Stewart 15 år och Angarano - 17 år. Deras allians varade fyra år tills det var ett möte med vår tidens mest kända vampyr.

16. Brooke Shields och Dean Cain

Ganska kvinna behöll sin oskuld tills hon var 22 år och hennes utvalda var verkligen värdig. Superman är densamma! Många år passerade, mellan Brooke och Dean förblev goda relationer, och han uppmanade henne att berätta för detaljerna i deras relation i självbiografi.

17. Mila Kunis och Macaulay Culkin

Skådespelerskan i början av sin karriär var ihop med huvudstjärnan i filmen "Alone at home." Under 2011 skrev media aktivt om att paret bröt upp sig. Huvudantagandet av allmänheten: orsaken till gapet var hobbyen av Macaulay-droger. I en intervju erkände Mila att för henne är en sådan sak som "oskuld" inte viktig.

18. Jordin Sparks och Jason Derulo

Kommer till den sjätte säsongen av American Idol, hade tjejen en ring av kyskhet och var övertygad om att hon inte skulle ändra hennes övertygelse till bröllopet. Efter mötet med Jason bestämde hon sig för att deras förhållande var öde, så det var ett intimt förhållande. Tyvärr gick inte under kronan av Jordin med Derulo Sparks.

19. Beyonce och Jay-Z

Många kommer inte att tro på det här, men superstjärnan hävdar att hennes första man var hennes framtida man. Beyonce sa att det handlade om hennes religiösa och strikt föräldraskap. Det är bra om det är sant, och paret är verkligen unikt.

Läs också

Få människor ville att folk skulle diskutera sådana intima detaljer, men det här är en av sidorna i det offentliga livet, så stjärnorna är redan vana vid det.