Sophie Turner sa att manuset "Thrones spel" blev för hennes "sexutbildning"

Fans av tv-serien "The Thrones Game" vet att snart kommer skärmarna att släppas 7: e säsongen av denna episka. Många försöker samla åtminstone lite information om sina favorithjältar och dagens intervju med Sophie Turner, som spelade i den här tejpen Sansu Stark, var en trevlig överraskning för dem.

Sophie Turner

Sophie visste ingenting om oralsex

Fotografering av den första säsongen av "Thrones Games" började för cirka 8 år sedan. Det var då som Turner fick manuset med den här tv-serien. Med dessa ord påminner Sophie sitt första intryck av vad hon läste:

"Jag var en av de karaktärer som enligt boken fortfarande är mycket ung. När jag började spela, var jag bara 13 år gammal. Jag kommer med uppriktighet att berätta att scenen i "Game of Thrones" är en mycket intressant fiktion, speciellt för en tonåring. Som förmodligen många gissade, mest av allt var jag intresserad av uppriktiga scener. Och inte för att jag aldrig hört talas om det, men för att de beskrivits i detalj. Så, till exempel när jag läste om oralsex, blev jag hemskt förvånad. Jag kunde inte föreställa mig att människor kan göra detta. Då blinkade en tanke genom mitt huvud: det måste vara väldigt trevligt! Nu kan jag med säkerhet säga att scenariet för "Thronespel" är min sexutbildning. "
Sophie Turner i filmen "The Thrones Game"
Läs också

Rapsaken på Sophie återspeglades inte

Under den femte säsongen av denna tv-serie kunde tittarna observera en mycket kontroversiell scen - våldta av Sansa Stark av hennes man Ramsi Bolton. Här är vad Turner sa om detta:

"Jag är en skådespelerska och därför kan jag spela olika scener. Vill bara klargöra det - episoden när de attackerade mig och rapade, påverkade det mig inte på något sätt. Dessutom kände min familj inte någon skräck, för de vet helt klart att det här är en film. Men sociala nätverk som om "exploderade" från det negativa. Jag trodde aldrig att upprörande min hjältinna skulle påverka många människors hjärtan. Efter att jag läst recensionerna började jag ens tänka att det inte var värt att inkludera den här scenen i serien, men producenterna och regissören bestämde sig annorlunda. "

Förresten är förvaltningen av tv-serien "The Game of Thrones" inte van vid skarp kritik mot scener som innehåller våldsdelar. Fläktarna kommer att vara intresserade av att veta att scenen med våldtäkt i Sansa är inget annat än seriens filmskriverens fantasi. I boken "Sången av is och eld" ingenting som detta. Dessutom var i den ursprungliga Stark och Bolton aldrig gifta.