Courtney Cox: "Jag är trött på hyckleri!"

Lev livet fullt ut, utan att titta på andras åsikter, inte tillåta alla Hollywoodstjärnor, särskilt skådespelerskan. Courtney Cox antog till tidningen People att hon var trött på falseness och ständigt flyg efter ungdommen. Skådespelerskan bestämde sig för att det var dags att överge skönhetsinsprutningarna, att återlämna sina naturliga uppgifter och föda barnets älskade Johnny McDade. Det är som 53 år och toppen av en karriär har gått, att sträva efter att vara lycklig är aldrig för sent!

Under en längre tid använde skådespelerskan tjänster av plastikkirurger, använde fyllmedel, gjordes regelbundet föryngrande injektioner, försökte bevara ungdomar, hon upphörde att känna igen sig i spegeln - detta fungerade som en punkt i experiment på naturliga data Cox.

Att vara efterfrågan i Hollywood är svårt, du måste vara ständigt i god form och se perfekt ut! Jag försökte uppfylla skönhetsnormerna under en lång tid, jag försökte hålla mitt ansikte från att sakta, men i strävan efter ungdom slutade jag att känna igen mig i spegeln och förvandlades till en docka. Nu vägrade jag att använda fyllmedel och se ett bra resultat - personen har upphört att vara en mask och har nu ett naturligt utseende. Personen bör utstråla humör, känslor, tyvärr, jag kunde inte skryta med det tidigare.

Courtney erkände att det är svårt att vara i nära granskning av paparazzi, men ännu svårare att bli gammal och försöka konkurrera med unga aktörer.

Filmbranschen får oss att offra mycket. Jag försökte vara efterfrågan, att hålla koll på tiderna och hänvisade till läkare, men jag var djupt misstag. Nu är jag redo att stoppa denna tävling och acceptera mig själv som jag är. Jag är trött på falskhet och vill bara vara glad! Om jag lyckas, vill jag känna igen moderskapets glädje igen. Jag förstår att det här är galenskap och kanske det blir fysiologiskt svårt, men jag är redo för detta offer för Joni och vår relation.

Courtney Cox med fästman Johnny McDade

Läs också

Minns att skådespelerskan har en tonårsdotter från sitt första äktenskap med David Arquette, men i 13 års ålder Coco arbetade Courtney hårt och var inte redo att ge tjejerna sin omsorg i sin helhet. Nu är Coxs drömmar centrerade bara runt familjen och lusten att bli en mamma.

Courtney med sin dotter