Snygga skor 2015

Damskor har alltid varit och håller fokus på uppmärksamhet i modevärlden, och med goda skäl - det slutför allt och bilden är avgörande. Vilka nyheter att vänta på i den nya säsongen vårsommar 2015, och vilka skor kommer att vara moderna - vi skyndar oss för att ta reda på varandra.

Modeskor 2015

Under den här säsongen presenterade designers för domstolen av modiga kvinnor och kritiker en hel del originella nyheter och experimentella utvecklingar, men för klassikernas älskare finns det lämpliga modeller. Bland dem - höghäftiga båtar, skor, kläder, skor Mary Jane. De som knappt bär en häl, erbjuder designers män modell, ballettlägenheter och slipers och slip-ons som kom för att ersätta dem. Men skor på en kil i nya samlingar är sällsynta.

Snygga skor 2015 - vad är toppen av popularitet?

Den mest föreslagna versionen av skor i den nya säsongen är skor i stil med Mary Jane. Deras främsta höjdpunkt och särskiljningsegenskap är förekomsten av ett rem på fotens uppkomst.

När det gäller resten av skor ändras de från säsong till säsong. Och nu har modellen avrundade näsor, höga klackar i form av en hårnål eller en stabil rektangel, samt riklig dekoration. Förresten finns det skor med två eller flera band.

Skor 2015 - häl

Under den nya säsongen erbjuder designers klackar av olika storlekar, bredder, inredning. Deras fantasi rörde abstraktionismens sfär, så att formerna av klackar på skor kan ha de mest ovanliga tolkningarna.

Klassiker som förkroppsligas i en båt med en högklack i form av en hårnål, men inte mindre populär är en kolonn med olika bredder. De flared hälerna får fart, och hälsglaset har inte bråttom att ta positioner.

Bland de invecklade klackarna - metallbultar, bred facetterad häl, kon, kil, häl-pyramid. Och det finns några som är svåra att beskriva i ord, men det är tack vare dem att skorna blir något speciellt och helt unikt.

Och bara i ett stort utbud är modeller med låg häl eller utan alls.

Damskor 2015 - Inredning

Om vi ​​pratar om kvällsskor, så är de mest lämpliga strassen, som i den nya säsongen lagde bågar och päls. Och sedan i år på sätt av stora smycken och metallartiklar i kläder har skonindustrin inte gjort utan alla slags nitar, kedjor, metallelement, spännen. I ett ord är skorna av vårsommar 2015 säsongen ett djärvt och ljust element i bilden. Efter att ha tittat på samlingar av modedesigners ser du detta.