Megan Markle berättade hur hon vann prins Harrys hjärta

Den amerikanska skådespelerskan Megan Markle lockar synpunkter från alla: paparazzi, journalister och fans, inte bara hennes egen, utan också prins Harry. Och det är ingen olycka, trots allt blev det senare mer känt att prinsen gjorde sin älskare ett erbjudande. I går blev skådespelerskan inbjuden till en tv-show, där hon beskrev hur hon lyckades vinna hjärtat av arvingen till den brittiska tronen.

Megan Markle

Rätt näring och stek från nötkött

Det skulle se, sådana skönheter som Megan Markle, nära Harry bara ett dime ett dussin, men skådespelerskan något intresserade honom. I början av intervjun sa Megan om sitt schema och vad hon äter under dagen:

"Jag börjar omedelbart genom att berätta hur min dag går. Jag står upp ganska tidigt: 4,45. Därefter går jag till köket och dricker ett glas varmt vatten med citronsaft. Nästa timme jag gör yoga, och sedan går jag till frukost. Som regel äter jag havregryn med olika frukter. Min favorit är havregryn med bitar av bananer och sirap från agave. På skjutningar, som jag nästan varje dag föredrar jag att absorbera sallader från fjäderfä och gröna. Jag älskar Turkiet. Om det finns en sallad från den, så väljer jag den. Jag dricker under dagen, jag rengjorde bara vatten och gröna smoothies. Om det finns en hungersnöd, hjälper äpplen att klara sig bra med det. På kvällen har jag en riktig fest. Jag älskar verkligen pasta, jag kan bara inte leva utan det. Jag äter pasta med en speciell sås från zucchini. Det är väldigt gott. Till efterrätt dricker jag alltid ett glas rött vin. Han hjälper mig att övervinna tröttheten och några dåliga känslor som jag har samlat på en dag. "
Megan gillar att dricka rött vin

Därefter berättade Markle om vad Harry tyckte om att prata med henne:

"Prinsen och jag är mycket lika karaktär och som samma mat. Hans hjärta vann jag med min biffstek. Jag lagar dem väldigt gott. Och jag skämmer bort mig själv och hans pommes frites, som jag serverar med skaldjur. Jag kan äta dem i obegränsade mängder. I allmänhet gillar jag verkligen att svärma i köket. Jag får ett otroligt nöje från det här. "
Megan gillar att laga mat
Läs också

Megan och Harry tillsammans i sex månader

För första gången är budskapet som prins och mark möter i media i början av hösten 2016. Sedan i pressen fanns det information från en insider. I november samma år publicerade Harry på hemsidan av Kensington Palace en överklagande till pressen och fansen med en begäran om att sluta följa Megan och hennes familj. För en vecka sedan skrev media att Harry och Markle är förlovade, men det finns ingen officiell bekräftelse på detta faktum.

Prins Harry och Megan Markle bekräftade officiellt sitt förhållande i november 2016