Oväntade uppenbarelser av Jamie Oliver: Darn som en hobby och medveten pappa

Med tanke på hur väl Jamie Oliver arbetar i köket med knivar och kokkärl kan man tro att han är en riktig man, eller "macho": energisk, assertiv, målmedveten. Du kommer bli förvånad när du får reda på vad som verkligen är en super populär TV-kock.

Tack vare den nyligen uppriktiga intervjun av stjärnan blev det känt att Jamie bara älskar att spendera tid ... symaskin. Ett sådant själv, en icke-mongering ockupation, eller hur? Här är vad den "naken kocken" sa om sin hobby:

"Jag är väldigt bra att inte bara sya kläder, men också reparera den. Jag kan även darn, och det visar mig mig mästerligt. Jag gillar att väva flätor till mina döttrar! ".

Minns att kocken och hans fru växer upp så många som fem barn, tre av dem är tjejer. Och det betyder att författaren till TV-programmet "Matlagning i 15 minuter" har många möjligheter att träna i konsten att skapa smarta frisyrer.

Barn är inte bara min mammas vård

Enligt Oliver hjälper han lyckligtvis sin fru till barnens omsorg. För ungefär ett år sedan hade paret sin femte gemensamma baby, River Rocket. Kocken sa att han var stolt över att stå upp på natten till smulor, matade honom från en flaska och bytte blöjor:

"Jag kommer inte säga att jag gjorde det perfekt bra, men jag fick ett riktigt nöje från alla dessa pappersproblem."

Därefter talade värd för showen "Super Food" om visdomen att utbilda pojkar och flickor i sin familj. Han noterade att han inte delar upp verksamhetsområdena i "kvinnors" och "herrarnas". Så han gav sin äldste son att studera på balettskolan.

Läs också

När det gällde barns professionella förutsättning erkände Oliver att hans arvingar ännu inte har bestämt vad de skulle vilja göra i livet. Visst har de fyra seniorerna redan nekat att följa i sin faders fotspår och laga matlagning. Så, Oliver-kock dynastin kommer förmodligen inte att vara.