Kotletter från kål - det mest utsökta receptet

När du inte vet vad som är bra att laga till middag, kommer vår artikel att komma till räddningen. Idag kommer vi att berätta några recept av de läckra kålknivarna, och du väljer det läckra och kommer att tacka dina släktingar med god mat.

Ett recept på kålknivar

ingredienser:

beredning

För att göra kålkotelett, ta gafflarna av ungkål och hugga det mycket fint med en kniv. Då skifter vi den beredda grönsaken i en djup skål, slänger saltet och knuffar våra händer noggrant. Häll sedan kefir och bryt ägget. Blanda massan noggrant till homogenitet och gradvis häll halvpannan. Lämna kåldeggen i 20 minuter, och medan vi värmer pannan och häll lite olja på den. Händer något fuktigt vattnet, bilda samma små kakor och stek dem från två sidor. Cutlets är otroligt ömma och smälter nästan i munnen. Servera dem bäst med majonnäs, gräddfil eller vitlöksås.

Det mest utsökta receptet på kotletter från blomkål

ingredienser:

beredning

Innan du lagar kakor från blomkål, häll havreflingor med brant kokande vatten och insistera i ca 10 minuter och täcka toppen med lock. Vi tvätta blomkålen, ta bort de dåliga bladen och demontera gafflarna på blomstället. Koka i vattnet, lägg i lite salt i den och låt försiktigt sätta in det. Koka grönsaken på medium värme i 5 minuter, och kasta sedan den i en kolsvällare.

Vi rengör glödlampan, klipp den lätt och lätta klä den i vegetabilisk olja. Kyldes lite kålhack och kombineras med stekning. Lägg sedan till de svullna flingorna, krydda det malet köttet med kryddor och blanda noggrant. Nu gör vi små kakor med våra händer och kraschar dem helt i brödsmulor. I en stekpanna häll en liten mängd vegetabilisk olja, lägg ut våra vegetabiliska ämnen och steka tills blubber. Vi serverar kotletter från blomkål med havreflingor till ett bord med sås och eventuell sidrätter.

Kotletter från kål i ugnen

ingredienser:

beredning

Vi delar blomkål i små blomställningar och sköljer grundligt. Därefter koka vi dem i saltat vatten i 15 minuter tills det är mjukt. Kasta kålen i en kolsyrare och låt den torka. Därefter skifter vi grönsaken in i en skål, knådar den i en potatismos och lägger ägg, kryddor och kex. Krydda hakan med kryddor, blanda noggrant och bilda samma små kakor. Spred dem på ett oljat bakplåt och baka i ugnen i 20 minuter vid 175 grader.

Lata cutlets med kål

ingredienser:

beredning

Kålen tvättas, blötläggs med en servett och finfördelad. Tillsätt sedan ägget, kryddor och vispa alla bländare till en homogen konsistens. Häll mjöl i små portioner och ät degen. Med våta händer gör vi samma kakor från den och lägger dem på en stekpanna uppvärmd med olja. Stek preformerna först på ena sidan och vänd sedan försiktigt och ta med en gyllene färg. Därefter täcka locket och stuv pattiesna i ytterligare 10 minuter, sätt minsta elden. Vi serverar dem till ett bord med majonnäs eller vitlöksås.