Byxor för tjejer

För varje mamma är det viktigt att hennes barn är bekvämt och varmt, särskilt på vintern. Därför är det värt att tänka på vad du kan bära under en klänning eller kjol under en promenad, gå till trädgården eller en butik, till exempel om byxor till en tjej.

Hur man väljer färdiga breeches för en tjej

Ullbyxor för tjejer med fleece är kända från antiken. De var mycket populära, eftersom det är en bekväm modell som inte hindrar barnets rörelse, förutom det är också mycket varmt, så att det inte tillåter benen att frysa även i de mest allvarliga frosten. Nu växer brådskan av varm rytning för tjejer igen, eftersom många moderna skolor återgår till det obligatoriska kravet att bära sina elever. Och i de uppsättningar som erbjuds tjejer, ger du ofta inte byxor under den kalla årstiden, det vill säga även på vintern behöver du gå i en enhetlig kjol eller klänning. Därför började byxorna igen vara efterfrågan hos sina föräldrar.

Om du vill köpa barnbyxor för tjejer, bör du alltid vara uppmärksam på tygets sammansättning från vilken produkten tillverkas. Det mesta av materialet bör vara en naturlig tråd - ull (i kvalitetsprodukter är dess procentandel inte mindre än 80). Bara med denna komposition kommer byxorna säkert värma barnet. Även i byxorna kan vara närvarande syntetiska tillsatser, såsom polyester, elastan. De ger garnen den nödvändiga elasticiteten, så att saken tar sin ursprungliga form efter tvätt och sträcker sig inte när den bärs och bildar "hängande" knän. Det är värt att kontrollera alla stygn på byxorna, särskilt i ljummen, de borde inte vara för framträdande för att eliminera risken för gnidning, men samtidigt stark nog. Det är bra, när det inte finns för snäva elastiska band på de köpta byxorna och det finns manschetter underifrån, vilket ger bättre passform till benet.

Stickade byxor för en tjej

Många föräldrar är dock inte nöjda med kvaliteten på moderna stickade kläder, eftersom de ser ett stort antal syntetiska fibrer som inte värmer sig väl i frost. Och allt från kvalitetsull var hela tiden ganska dyrt. Därför sticker mycket ofta mammor varma byxor till sina döttrar. Detta är inte ett komplicerat klädesplagg. För ritualer är rester av garn från andra produkter ganska lämpliga, det viktigaste är att de ska vara ungefär samma tjocklek och kvalitet. Vanligtvis görs först ett mönster - det kan tas bort från ett färdigt köpobjekt, till exempel leggings . Efter detta är ett litet prov vanligtvis bunden, med hjälp av vilket antalet slingor som beräknas på varje ben beräknas. Därefter sluter du benen på framtida byxor separat. Och många needlewomen rekommenderas att sticka båda benen samtidigt för att få lika stora delar. Den tredje detaljerna av dessa självtillverkade knickers är en speciell kil som ligger bak och ger komfort när du sitter och går. Sedan är alla bitar sysade ihop, det vanliga gummibandet sitter på toppen, byxorna är slitna och allting kan du med glädje ha på dig och njuta av den färdiga produkten och glädja dig åt den värme och komfort det ger.

Dessutom, om du gör den här garderoben själv, kan du ge dina design talanger gratis och göra varma trosa är inte bara en sak som är utformad för att snabbt nå en dagis dörrar, men en ganska vacker och intressant garderobsdetaljer. Detta uppnås genom att binde olika mönster på byxorna med hjälp av en rad intressanta och ljusa färger, dekorera med alla möjliga borstar, stickade blommor, pärlor, paljetter och paljetter.