Creamy soppa

Insanely läckra, doftande, utsökt - vad tycker du, vad handlar det om? Naturligtvis, om krämig soppa. Det finns många recept för att göra krämig soppa och att prova det, behöver inte nödvändigtvis gå till en restaurang. När allt kommer omkring kan du enkelt laga den här raffinerade maträtten hemma.

Recept av krämig soppa med räkor

ingredienser:

beredning

Vi tar potatis, min, vi rengör och skär i små kuber. Vi lägger den i en torr stekpanna och stekar i 5 minuter över medium värme. Tillsätt de skarna lökringarna, blanda, tillsätt vatten och gryta i 15 minuter tills det kokar. Solim, peppar efter smak. Häll försiktigt den resulterande soppen in i skålen på mixern och slipa den tills en homogen massa erhålls.

Vi lägger potatismos i en kastrull, häll i ett vitt halvvätska vin, grädde och koka det. I förväg, stek i räkor vegetabilisk olja och häll i en kastrull med soppa. Alla blandade, försök igen för salt och häll i tallrikar. Du kan dekorera den färdiga krämiga soppan med räkor och gröna lök.

Istället för vitt vin kan du lägga till samma mängd mjölk, och du får en mycket delikat, med utsökt smak - en krämig gräddisoppa med räkor.

Recept för krämig soppa med skaldjur

ingredienser:

beredning

Stek i en stekpanna finhackade lök, tillsätt mjöl och stek i 5 minuter. Häll försiktigt i gräddfil och grädde, rör om och sjuda i ytterligare 5 minuter före förtjockning.

Ta pannan, häll mjölken och koka. Vi sätter skaldjur och lagar mat i 5 minuter. Lägg sedan blandningen i kastrullen och stek i 15 minuter. Solim, peppar efter smak. Krämig soppa med skaldjur är klar! Innan du serverar, dekorera med färska örter.

Recept för krämig soppa med kyckling

ingredienser:

beredning

Stek den tärnade löken i en stekpanna med höga sidor, tillsätt riven morot på en stor rivare. Kycklingfilé bearbetas, skärs i bitar och läggs till stekt grönsaker. Fyll med vatten och koka i 20 minuter. Tillsätt sedan grädden, torkad basilika, salt och peppar. Vi väntar tills soppen kokar och stänger av. Från ovan kan du strö med hackad persilja för mer smak.