Kött i hylsan i ugnen

Kött, bakat i ärmen, är otroligt saftigt, ömt och doftande. Du kan göra det själv och servera med kokta potatis , eller du kan lägga till olika grönsaker och örter, få en fullständig god maträtt. Låt oss överväga hur man lagar kött i ärmen korrekt och välsmakande.

Kött med grönsaker i ärmen

ingredienser:

beredning

Så, köttet tvättas och skärs i små bitar. Därefter bearbetar vi peppar, extraherar frön och strimlar dess skivor ihop med tomaterna. Vi rengör glödlampan, skuren i 4 delar och morötter - cylindrar.

Nu i en liten skål, blanda den flytande honung, senap , gräddfil och kryddor. Sprid de kokta såsarna köttstycken, tillsätt salt till dem, blanda bra och lämna för att marinera i ungefär en timme.

Den här gången städar vi potatisen, skär den i små skivor, strö med kryddor till smak och lägg till ärmen. Därefter lägger vi till samma sylt kött och beredda grönsaker. Tätt därefter hylsan på båda sidor, lägg den på en bakplåt och lägg den i en kall ugn. Sedan ställer vi temperaturregimen 200 grader och sätter på ugnen. Efter 20 minuter tar du försiktigt ut pannan och använder en tandpetare för att göra flera punkteringar på ärmen. Baka kött med grönsaker i ungefär en timme, och i slutet av matlagningen skära förpackningen och vänta ytterligare 10 minuter för att få disken ruddy och munvattenskorpa.

Köttrecept i ärmen

ingredienser:

beredning

Tänk på ett annat sätt hur man lagar kött i ärmen. Nötkött tvättas och skärs i små bitar. Vitlök rengöras, pressas genom pressen och gnuggar den resulterande blandningen av bitar av nötkött. Därefter podsalivaem, peppar dem till smak och blanda noggrant. Ugnen är påslagen i förväg och lämnas för att värma upp till 200 grader.

Den här gången avskurna en liten hylsa för bakning och på den ena sidan hermetiskt bundet den. Häll in lite vegetabilisk olja, lägg upp det färdiga köttet, lägg till några laurelblad och binda det på andra sidan. Skaka försiktigt förpackningen så att biffskivorna blandas och oljan är jämnt fördelad. Stick sedan igenom toppen med en tandpetare 3 hål och skicka den till ugnen i 2 timmar. Efter tiden ska du ta köttet i ärmen försiktigt från ugnen, skära på påse, överföra innehållet till en maträtt och servera det på bordet med kokta potatis och tomatsås.

Potatis med kött i ärmen

ingredienser:

beredning

Potatis tvättas, rengörs och skärs i stora bitar. Skift den nu till en stor skål. Tärna kuberna och lägg till potatiserna. Vi rengör löken, strimla halvcirklarna och hugga morötterna i kuber. Spred sedan grönsakerna till köttet, strö fina hackade färska örter, salt och peppar efter smak. I sista minuten sätter vi gräddfil och blandar noggrant allt.

Därefter avskurna en liten ärm från rullen, binda den från ena sidan och fyll den med grönsaker och kött. Skruva fast och smidigt i en rätter. Nu tänds vi ugnen, ställer den 180-200 grader och skickar vår maträtt för att baka i minst en timme och gör ett par hål i väskan för att lämna ångan.