Kaviar från röda fiskar till vintern - recept

Långt sedan ryska köket var känt för recept för att laga svamptvätt. Svampar saltades, torkades, marinerades.

Röd kaviar kräver ingen speciella tillsatser i form av kryddor och kryddor, eftersom dessa svampar har unika smakegenskaper. Med den här funktionen kan du snabbt och enkelt, med hjälp av de vanliga ingredienserna, förbereda en svampgryta, som inte bara diversifierar den dagliga menyn men också fungerar som en perfekt vinterpreparat. Recept av rogn för vintern, som vi kommer att diskutera ytterligare, avslöjar olika sätt att förbereda denna moderna maträtt.

Hur man gör rognkaviar för vintern

För denna beredning är svampens utseende inte så viktigt, eftersom svampmassan krossas. Men när man förbereder rogn för vintern är det bättre att använda stora svampar med ett tjockt ben för ett mer saftigt mellanmål. För att öka kaviarens hållbarhet måste du använda vegetabilisk olja och ättika, och genom att föra botten av disken med pepparrot och vitlöksklyftor får du en skarp och doftande maträtt.

ingredienser:

beredning

Rengör och skölj svampen i kallt rinnande vatten. Beredda svampar doppas i saltat kokande vatten, reducera värmen och koka i en halvtimme tills den kokas. Stek i en uppvärmd stekpanna de hackade lökarna i några minuter och tillsätt de kokta svamparna. Koka stekt blandning i ungefär en kvart i timmen, rulla sedan i köttkvarn och krydda med ättika. På botten av den sterila behållaren lägger lövbladet pepparrot och vitlök, fyll behållaren med svampkaviar och häll den återstående vegetabiliska oljan. Rul arbetsstycket med ett sterilt lock och förvara det i kylan fram till vintersäsongen.

Röd kaviar för vintern - enkelt recept

ingredienser:

beredning

Skal och grundligt tvättade svampar, häll saltvatten och koka efter kokning i flera minuter. Byt vattnet och koka i rent, saltvatten i en kvarttimme. Skär löken i stora ringar och stek i olja tills det är klart, tillsätt sedan svampen. Rör blandningen i brand för ett tag, slip det i köttkvarn och sätt tillbaka det i pannan i några minuter. Häll ättikan i den beredda kaviaren och lägg på sterila rätter.

Recept för champinjon lax roe för vintern

Använda några enkla ingredienser - betade traditionella svampar och lökar - du kan laga en läcker rogn av kaviar för vintern. Denna skörd kommer inte bara att glädjas vid festbordet utan även i daglig användning som soppbränsle.

ingredienser:

beredning

Vi tvättar i kallvattensaltiga svampar, räddar dem från överskott av salt och låt torka. Stek de tärnade lökarna, kombinera ingredienserna i en mixer och slipa dem. Kaviar behöver inte värmebehandlas och serveras omedelbart på bordet eller läggs ut på sterila burkar för förvaring.

Röd kaviar med morötter för vintern

ingredienser:

beredning

Skalad och tvättad svamp koka i en saltlösning bestående av saltat vatten och citronsyra i en halvtimme, avlägsna skummet. Skaka morötterna och löket tills halva kokt och placera i en djup kastrull. Färdiga svampar huggas i köttkvarn och lägger till grönsakerna. Krydda kaviarna med peppar och skicka den till att baka i två timmar vid en temperatur på 200 grader. Koka kaviaren i sterila burkar och fyll i vegetabilisk olja. Håll arbetsstycket på en sval plats.