Juicy cutlets från nötkött - recept

Cutlets kommer på olika sätt - och kyckling, fisk och fläsk och nötkött. I den här artikeln kommer vi att berätta hur man gör saftiga kotletter från nötkött.

Juicy Cutlets från nötkött - ett recept i ugnen

ingredienser:

beredning

Från skålen eller brödet skalar vi skorporna och häller massan med mjölk och klämmer sedan ut överflödig vätska. Nötkött med bröd vrids i köttkvarn. Hackla löken och slå den. Och sedan sätter vi den i stoppning. Vi bryter ägget där, lägger salt, peppar och rör om igen väl. Vi bildar små kakor, vi skickar dem på ett bakplåt eller i en mögel och efter 45 minuter kommer de doftande kakorna att vara klara. Periodiskt kan de vattnas med en framstående juice.

Juicy Cutlets från malet nötkött

ingredienser:

beredning

Blöt brödet och skalade lökarna med en mixer. Tillsätt sedan denna massa till marken kött, sätt peppar, salt, kör ägg och blanda. Händer, fuktad med vatten eller oljad, vi gör skivor, lägg dem på en bakplåt, häll i 50 ml vatten och laga mat i moderat temperatur i 40-50 minuter.

Juicy cutlets från nötkött - recept

ingredienser:

För fyllning:

För smet:

beredning

Häll brödet med mjölk. Melenko weed löken. Krama brödet, tillsätt lök, malet kött och blanda noggrant. Tillsätt ägget, sätt peppar, salt och rör om igen. Olja skuren i små bitar. För smeten, vispa ägg, lätt saltade och peppared. Vi gör malet köttbullar från malet kött, lägg en liten bit smör i mitten. Vi rullar räkorna i brödsmulor eller mjöl, dopp dem in i äggblandningen och skicka dem till en stekpanna med varm olja. Stek skivorna nästan tills de är färdiga. Det viktigaste är att bilda en skorpa från ena sidan. Häll sedan vatten och gryta i ca 10 minuter.

Juicy Cutlets från nötkött och fläsk

ingredienser:

beredning

Köttet är vridet, för bekvämlighet, skär det först i små bitar. På samma sätt gör vi med bröd, blötläggt i grädde och skalade lök. Vi kör ett ägg, sätt peppar, salt och blanda det. Vi gör kakor. Vi krossar dem. Vi skickar dem till stekpannan och stekar och simmer sedan på låg värme tills det är klart under locket.

Läckra saftiga burgarehalsband - recept

ingredienser:

beredning

Vi fyller brödet med mjölk. Förbered sedan de övriga ingredienserna - mitt kött, skalla potatis, vitlök och lök. Nötkött skärs i bitar, och lite slip och lök med potatis. Alla ingredienserna passeras genom köttkvarnen. Tillsätt sedan salt, peppar, tillsätt ägget och mixa försiktigt. Vi gör skivor och stekar för att göra en skorpa på båda sidor, och tack vare detta inuti de förblev saftiga. Därefter sänks elden, häll i 30-40 ml vatten och stuv pattiesna i ytterligare 5 minuter.

Juicy cutlets kan serveras till bordet med någonting - stekt bovete gröt , pasta, ris eller kokta potatisar , samt färska eller konserverade grönsaker, kommer att vara perfekta. Njut av din aptit!