Öppnandet av Cannesfestivalen: Cruz, Blanchett, Stewart, Moore och Hargeyt presenterade chica bilder

Inte tidigare hade fans av den röda mattan avgått från Ball Institute kostym, som idag hade nätverket redan bilder från den nya händelsen. Den andra dagen i Cannes sparkade av filmfestivalen, som deltog av ett stort antal kändisar. I går på den röda mattan framför pressen utgjorde sådana populära skådespelerskor som Julianne Moore, Keith Blanchett, Kristen Stewart och många andra. Det handlar om dessa skönheter, eller snarare om deras outfits, nu kommer att prata.

Kristen Stewart

Stjärnorna på skärmen valde svarta klänningar

Till skillnad från klädseln på Costume Institute's Ball Costume, erbjuder Cannes Film Festival en klädfärg som syftar till att förekomma i raffinerad och fasthållen kläder. Därför ser inte tittaren på den röda mattan på denna händelse ett stort antal stenar med vilka broderade klänningar och några galna prydnadsföremål. Den första jag vill säga om var skådespelerskan Penelope Cruz, som klädde i en svart klänning från Givenchy Couture-märket. Produkten hade en tvågelagd grund av tätt tyg och guipure, som var dekorerad med fjädrar. Om vi ​​pratar om stilen på klänningen, så här visade Cruz ett passat långt livstycke på tunna remmar och en lång kjol med ett tåg sytt från ett stort antal kilar. När det gäller frisyr och smink beslutade Penelope att göra en fasthållen smink med ögonfokus och hår att lösa upp. Den enda ljusa "höjdpunkten" av bilden var långsträckta örhängen från Swarovski, där huvudelementet var massiva rubiner.

Penelope Cruz
Cruz i en svart klänning från märket Givenchy Couture

48-årige Cate Blanchett valde också en svart outfit. Vid öppningen av filmfestivalen i Cannes uppträdde skådespelerskan i en klänning från modehuset Armani, där hon kunde ses 2014 år. Produkten var tvåskiktsbeständig och bestod av ett tätt tyg, på vilket en laxnät lappades. Klänningen hade en monterad silhuett och en flared lång kjol. Produktens "höjdpunkt" var en öppen rygg, som gjorde det möjligt för alla att beundra den vackra kroppen Blanchett. Till detta vackra utrymme hade Kate chic massiva örhängen från varumärket Chopard, satte håret i en slarvig gäng och gjorde henne smink i ett naturligt färgschema.

Cate Blanchett
Kate i en klänning från modehuset Armani

En annan representant för världsfilmen Kristen Stewart dök upp på mattan i en svart klänning från varumärket Chanel. Till skillnad från de tidigare 2 klänningarna hade Kristens produkt en kortare längd och gjordes av chiffong och svarta band, som var intressanta för att dekorera klädseln och klänningen. För honom hade Stewart svarta höghälsade sandaler, gjorde en ovanlig utsmyckad frisyr och smink i svart och blå smock i mörka toner.

Kristen i en klänning från märket Chanel
Läs också

Röda klänningar var också vid evenemanget

Förutom svarta klänningar visade kända skådespelare produkter av ett annat färgområde - det var utsökta röda klänningar. Den första i en sådan klänning till reportrar verkade skådespelerskan Julianne Moore. Vid den 57-åriga filmstjärnan såg du en produkt från Givenchy Couture, som hade en rak silhuett, ett stort snitt bakom och en kappa dekorerad med fjädrar. Till detta hade Julianna röda sandaler på en plattform och höga klackar och långsträckta Chopard varumärkesörhängen. När det gäller frisyr och smink skulle skådespelerskan se en lång bulle på huvudet och en ljus smink med röd läppstift och svart eyeliner på hennes ansikte.

Julianne Moore
Moore i en Givenchy Couture klänning

En annan skådespelerska, som förorenade i röd klänning, var Aria Albert Hargate. Kvinnan hade en lätt chiffongräkt med ett intressant livstycke och en lång flygande kjol med skär på sidorna. Detta plagg användes med en kappa, som var dekorerad med en vacker spets. Förutom den fantastiska klänningen demonstrerade Arai massiva örhängen av vitmetall och liknande armband, ringar. När det gäller frisyren visade skådespelerskan återhållsamhet och satte dem i en snygg bunt. Sminken var också mycket demokratisk och betonade Hargates naturliga skönhet.

Aria Albert Hargate