Hur mycket kan du gå ner i vikt inom 10 dagar?

Om det finns en viktig händelse framöver, och en ny klänning ännu inte passar perfekt på bilden, kan du använda en diet för att gå ner i vikt om 10 dagar. Strikt monodiet , såväl som fastande, kommer vi inte att rekommendera, eftersom de kan påverka kroppens tillstånd negativt. Det är bäst att föredra PP, som kommer att bli av med extra pounds med hälsofördelar.

Kan jag gå ner i vikt om 10 dagar?

Det finns regler för dietetik, där du kan bli av med flera kilo:

  1. Först av allt, genomföra en revision av kylskåpet och ta bort skadliga produkter, det här är söt, fet och bakad. Du kan inte äta rökt och saltat.
  2. Grunden för kosten - färska grönsaker och frukter, samt proteinprodukter. På morgonen rekommenderas att äta spannmålsprodukter rik på komplexa kolhydrater.
  3. Att konsumera mat ska delas, det vill säga minst fem gånger om dagen. Tack vare detta kommer det att vara möjligt att upprätthålla metabolismen, såväl som att inte känna hunger. För att få nog, kommer det att räcka för att äta en liten del.
  4. Den viktigaste måltiden är frukost, som bör vara tillfredsställande, vilket tillåter mindre under dagen. Middag ska vara lätt och det är bäst att föredra grönsaksallad eller stugaost. Som mellanmål, använd frukt eller nötter.
  5. Det rekommenderas på morgonen på tom mage, och också en halvtimme innan en måltid dricker ett glas vatten. Det är bäst att föredra upptining av vatten eller mineralvatten utan gas.
  6. Matlagning bör stekas, grillas och rekommenderas även att gryta, baka och laga mat.

Nu om det viktigaste - hur mycket du kan gå ner i vikt om 10 dagar, så för den här tiden, beroende på de ursprungliga indikatorerna på skalorna, kan en person bli av med minst 1-2 kg. Om du inte bara följer näringsreglerna utan även övar regelbundet, kan resultatet förbättras avsevärt.