Hur man gör Morse från Cowberry

För att bevara dryckets vitaminsammansättning kombineras den resulterande sockerbuljongen med färsk juice och serveras redo att dricka till bordet. Det finns många sätt att förbereda mamma från cowberry och samtidigt behålla de medicinska egenskaperna hos drycken, vi kommer att överväga de grundläggande recepten.

Morse från frusen lingonberry - recept

Frysta bär kan du bereda fruktdrycker när som helst på året. Cowberry bär håller en hälsosam försörjning när fryst och inte förlorar det under värmebehandling, det viktigaste är att frigöra dem naturligt.

ingredienser:

beredning

Tina bär av tranbär och hugga dem i köttkvarn till en konsistens av potatismos. Kombinera bären med socker och överför till en djup kastrull. Häll blandningen med rent vatten, koka och simma i flera minuter. Avslutade mödrar påfrestning och coolt.

Morse från tranbär och kober - recept

Den klassiska kombinationen av två bär, som används i många vinterproteiner, används också vid förberedelse av mamma, som mättar drycken med en söt och sur smak.

ingredienser:

beredning

Torka tranbär med tranbär genom en sikta. Den resulterande saften skickas för att svalna, och pressar blandar med socker i en djup kruka och häller med dricksvatten. Värm upp drinken i flera minuter utan att koka. Kyl morsen, spänn genom en sikta och blanda med bärjuice. Klar bärjuice används kyld.

Morse från cowberry utan matlagning - recept

Ett enkelt och snabbt recept som är perfekt för daglig användning som förebyggande dryck på vintern.

ingredienser:

beredning

Skölj och skölj färska bär av röd blåbär. Lägg dem i en djupt sluten behållare och fyll i kokande vatten. Tillsätt socker, mynta och stäng behållaren, lindad. Insistera på drycken i flera timmar, dra vätskan genom en sikta och krossa bären för att pressa ut massan. Den färdiga morsen måste vara vid rumstemperatur.

Morse från tranbär till vintern

Korrekt förberedelse av tranbärsmor kan hjälpa till att bevara smaken av denna produkt under långvarig lagring. Innan du kokar morsen från tranbär, skrapa försiktigt bärna och häll dem med kokande vatten för mer juiciness. Bärens kvalitet bestämmer dryckens smak.

ingredienser:

beredning

Skölj bären i köttkvarn, tillsätt lite vatten, vilket leder allt till grötens konsistens. Stam, med en sil, juice och plats att svalna. Berry pomace med vatten, tillsätt mynt och laga mat i några minuter, sedan spänna igen. I en ren buljong häll juice av citron, tillsätt socker och värma tills sockret löser sig helt. Häll i ren drypsjuice, koka upp och häll över en steril behållare. Avsluta morsen täckt med lock och förvara i kylan.

Morse från cowberries i en multivark

ingredienser:

beredning

Pressa beredda blåbärbär. Den resulterande saften placeras i kylskåpet, och pressningarna blandas med socker, häll vatten och placera i skålen multivarka. Slå på ångläge, sätt timern på en kvart i timmen och förbered en drink. Häll i saften, håll saften i ett par minuter, stäng av programmet och kyla morsen i skålen. Avslutade mödrar påfrestning och coolt.