Hur man andas ordentligt för att gå ner i vikt?

Önskan att ha en vacker slank kropp är för alla som tyvärr inte har det. Ja, och metoder som syftar till att gå ner i vikt är enormt. Men hur från denna "dump" av rekommendationer och råd att välja exakt vad som är rätt för dig? Ett av de universella sätten som leder till en hälsosam kropp utan extra pounds är andningssystemet för viktminskning.

Hur man andas ordentligt för att gå ner i vikt?

I det vanliga livet där andelen av fysisk aktivitet är liten eller obefintlig, andas alla övre delen av bröstet. Följaktligen är endast hälften av lungorna aktiva, och syre får kroppen förstås bara hälften av vad den kan få. Slutsatsen föreslår sig själv, eller hur?

Vi går ner i vikt genom att andas i händelse av att vi andas i sin helhet. Varför händer detta? Ju mer syre vårt blod får, desto mer fettceller brinner - det är allt! Och övningarna som lär dig rätt andning för viktminskning är ganska enkla.

  1. Du ska komma till väggen, axelklingor, axlar, skinkor och klackar pressas mot väggen, ta långsamt djupt andetag, där bröstet stiger och samma långsamma, långvarig utandning. Ta sedan ett djupt andetag, där bukhålan är uppblåst och en långvarig utandning, där bukmusklerna sammandras.
  2. Därefter flytta dig från väggen, lägg fötterna till axelns bredd samtidigt som du höjer dina händer uppåt, ta en djup långsam inandning med bröstet, samtidigt som du sänker händerna nedåt - andas ut.

Utför övningar varje dag, och ge en övning 1-2 minuter.

Också värt att nämna är andning under träning. Om du bestämde dig för att lära sig att gå ner i vikt, inte bara hur man andas ordentligt, utan också att ta itu med din hälsa och utseende, bör du komma ihåg om rätt andning under träning. Om du bestämmer dig för att jogga eller simma, bör andningen vara jämn och rytmisk. Du kan räkna takten under träningen, till exempel, varannan steg - inhalera, varannan steg - utandning.

I process av kraftbelastningar, till exempel, hysa eller göra övningar på pressen, vid tiden för den största muskelbelastningen, andas ut, vid den lägsta belastningen - andas in.

Vi går ner i vikt genom att andas

Eftersom bara andas korrekt och inte gör något mer, räcker inte för att gå ner i vikt, glöm inte om fullvärdig, balanserad näring och överensstämmelse med regimen. Även om du inte tränar, men inte vara lat och andas och äta ordentligt, så kommer du definitivt att gå ner i vikt. Människor som började ta allvarliga andningstekniker, förbättrade sin hälsa, återhämtade sig från många sjukdomar och naturligtvis förlorade vikt. Och här är det inte bara rätt enhetlig andning, utan det faktum att andningstekniken lär oss att "lyssna" på vår kropp, att kontakta de bioprocesser som äger rum i vår kropp.

Ofta finns det en sådan fråga - att gå ner i vikt snabbare, hur man andas - med näsan eller munnen?

Du bör andas antingen med näsan eller andas in med näsan och andas ut med munnen. Och inget annat.

Slutligen, att veta hur man andas ordentligt för att gå ner i vikt är bara början på en svår väg - vägen för din självutveckling och självförbättring. Och allt som de säger är i dina händer! " Lycka till!