Hur gör man respekt?

Inse att i ditt liv var det ögonblick när din mest eftertraktade önskan var "Jag vill respekteras". Alla är värd att respekteras av andra, oavsett hans sociala status, ålder och utseende. Men det är inte lätt för alla att behandlas med särskild respekt. Av den anledningen är det svårt för dem att uppnå sina mål, deras självkänsla går ner och livet blir en fullständig förändring av vita band till svart.

Låt oss försöka räkna ut hur man gör sig själv respekterad vad som är nödvändigt för att göra detta och vad är orsaken till bristen på respekt från både de älskade och andra.

Vissa människor, för att få respekt från vissa människor, tenderar att behaga alla och alla genom att bara göra vad som förväntas av dem, utan att inse att de förlorar sin individualitet. Förmodligen respekterar de i första hand människor som är självförsörjande personligheter.

Så den första faktorn som påverkar inställningen hos dem runt dig, och som du bör uppmärksamma är en förändring i ditt personliga utseende. De viktigaste förutsättningarna för samhället att acceptera dig på lika villkor, om din bild utstrålar överensstämmelse med moderna smaker av mode, elegans, netthet. Men glöm inte att kläderna kommer att se bra ut om du känner dig bekväm i det.

För det andra, glöm inte din hållning. Rak hållning och säger att du är en självständig och självförvissad person.

Titta på dina gester. De borde ge förtroende, men inte aggression.

Ofta är självförtroende anledningen till att man inte kan förstå hur man gör en älskad man och andra människor runt dig respekterar dig själv.

Socialpsykologer identifierar de viktigaste orsakerna, baserat på uppkomsten av deras personliga osäkerheter:

  1. Skyll hela uppväxten. Tyvärr, även i barndomen, har vissa föräldrar och lärare minskat barnets förmåga att stå upp för sig själv. Att växa upp i sådana människor finns inga självförsvarskunskaper på grund av det de utsätts för, om än obetydliga men moraliska attacker från deras omgivning.
  2. Brist på beteende. Det händer också att en person inte själv vet hur hon ska vara, hur hon ska bete sig bekvämt i en viss situation. Det finns ingen viss individuell beteendestil.
  3. Brist på praktiska färdigheter. Om en person inte visar sig i praktiken i tillräcklig grad, ger han sig inte möjlighet att kontrollera hur mycket han är självsäker.

Respekt från släktingar

Det finns också livssituationer där en självsäker kvinna, man upphör att respektera, trots att de framför andra är ett exempel på imitation.

Svaret på hur man tvingar en man att respektera sig kommer att komma efter ett lugnt konversation mellan makarna bland dem själva. Det är möjligt att en av parterna, i detta fall fruen, har upphört att investera sin andel i utvecklingen av familje livet och på grund av detta har förlorat respekt i ögonen man.

Att göra både en man och någon annan kan inte respekteras. Det är nödvändigt att förstå att man måste respektera sig själv. När allt kommer ifrån är orsaken till bristen på respekt för dina nära och kära förlusten av din individualitet, du är helt överens med majoriteten, du är rädd för att försvara din synvinkel. Det här kan vara ditt problem. Titta på ditt beteende i familjen från utsidan, uppskattar det objektivt och svara frågan själv varför män inte respekterar kvinnor.

Varje man kommer bara att ägna särskild uppmärksamhet åt den kvinna som framför allt respekterar sig själv och inte tillåter någon förnedring i hennes adress.

För att förstå hur du lär dig att respektera, inse att du är en individ, har du rätt till din egen åsikt och en vital position, låt inte någon förödmjuka dig och då kommer respekten för andra att komma till dig själv.