Classic sovrum

Inredningen av sovrummet ska skapa en atmosfär av ensamhet och fred, främja bekväm vila. Klassikerns stil för sovrummet är perfekt för denna uppgift. Möbler klassiker för sovrummet kan vara olika - från de strikta antika linjerna till lyxiga böjar, med snidade konvexa element, dekorerad med guldpatina. I mitten av rummet finns en säng med en massiv snidad huvudtavla, ofta med en baldakin. Huvudgavel kan trimmas med dyrt tygbeläggning eller läder. Eleganta skåp, omklädningsbord, byrå av naturligt trä med öppningsbalkar och böjda ben ger inredningen ett sovrum med klassikers respektabilitet och chic.

Classic Bedroom Design

Designen av sovrummet använder förstklassiga dyra material - värdefulla skogar, venetianska gips, naturväv, brons, massor av förgyllning, kristallkronor. Traditionellt klassiskt tak utförs i en ljus ton med tillägg av kronor, mönstrade stuckaturer, vignetter. På väggarna placeras ofta kolumner , dekorerad med känsliga detaljer. Golv - oftast parkett, det är idealiskt för allmän inredning.

I färgerna för sovrummet i stil med de klassiska pastellfärgerna dominerar - sand, persika, terrakotta, olivolja. På fönstren måste finnas massiva draperade täta gardiner, med podhvaty, fransar och borstar. Från tygerna i denna stil är det vanligt att använda satin, sammet, siden.

Som tillbehör används målningar, vaser, figurer, ljusstakar. För att täcka sängarna är utvalda mönstrade glänsande tyger - satin, sammet, brokade.

I inredningen av de moderna sovrumsklassikerna, en kombination av ljusa, rika möbler med minimal väggdekoration, eller vice versa - lyxig väggdekoration i kombination med skorommöbler. Klassiker och nåd är alltid på mode. Ett sådant sovrum kommer att visa ägarnas oklanderliga smak, deras önskan om lyx och komfort.