Vad matar barnet på tåget?

Med början av sommaren - högsäsong, är många familjer ivrig efter att lämna den täppa och dammiga staden och åka på semester till havet, på besök hos släktingar eller på turné. Om det är en resa med tåg, för föräldrar med småbarn, är frågan mycket mer brådskande än att mata barnet på tåget?

Det är bra, när resan tar flera timmar, men i själva verket måste man ofta spendera på vägen för en dag. Vad tar barnet på tåget från mat, så att det inte finns någon tarmförgiftning, och samtidigt att barnet åt med aptit och maten var användbar för barnets organism?

Att mata i tåget ett litet barn

Konstigt som det kan tyckas är det lättast att lösa problemet med att mata på ett tåg med ett litet barn, särskilt om det är ammande. Om du redan har introducerat en torka, måste du ta med potatisar, som inte tar upp mycket utrymme i din resväska. Tack vare närvaron av titan med kokande vatten i någon bil har du inget problem än att mata ett ettårigt barn på tåget. Nu i någon by kan du köpa torr babygröt, som i flera minuter förbereds genom att lägga kokt varmt vatten.

Matar ett barn över ett och ett halvt år

För ett äldre barn är det nödvändigt att ta mer mat till tåget än vad han vanligtvis äter. Det faktum att barnet under resan äter en större mängd mat. Dessutom kommer han ofta att fråga dig att ge honom något att äta. Mest troligt, sålunda känner den ljusspänning som uppstår under resan sig själv.

Vad kan du mata barnet på tåget? Först av allt bör kosten bestå av spannmål, potatismos, snabb soppor. På en resa utan sådana produkter kan man helt enkelt inte göra det! Mycket hjälper dig en mängd bakverk: kex, kakor, pajer (endast oönskade köttpåfyllningar). I början av resan kan familjen matas med hårdkokta ägg, kycklingkött bakat i folie. För en lång familjesemester rekommenderar vi att man köper en kylväska som, tack vare temperaturregimen, håller produkterna färska under en längre tid. Noggrant tvättas grönsaker och frukter är idealiska för barnet att ha ett mellanmål efter behov. Också underbart för mellanmål är skalade jordnötter, kanderade frukter, hemgjorda crackers.

Vi rekommenderar inte att ta ett tåg:

Var noga med att tänka noga, inte bara ditt barns diet utan också vad som kan ta honom på en resa . Sedan, även några dagar tillbringade på tåget, kommer du inte att tyckas för dig och barnet oändliga.