Halsövning

Självklart vill varje kvinna hålla sin ungdom så länge som möjligt, men receptet för evig ungdom finns inte ännu. Och även om du har perfekt ansiktshud och rynkor är nästan osynliga, kan halshudets tillstånd berätta om din ålder mycket mer. Saken är att nackmusklerna praktiskt taget saknar intensiv träning. Till nackmusklerna stannade tonade så länge som möjligt, du kan använda speciella simulatorer för nacken.

En vanlig belastning på nacken förlänger inte bara din ungdom utan hjälper också till med att bli av med den andra hakan, stramar livmoderhalsen och visuellt gör dig yngre. Det viktigaste är att följa vissa regler som kommer att bli nyckeln till din framgång.


Neck Muscle Simulator

Användningen av nackmuskulaturutbildning är utan tvekan uppenbar. Och naturligtvis uppstår frågan omedelbart - hur korrekt använder man simulatorerna för att träna nacken? Det finns ett stort antal olika simulatorer för nacke och rygg, och alla har både fördelar och nackdelar.

Det universella sättet är simulatorförstärkaren. Denna enhet består av någon slags hjälm av bälten, samt två hängande slingor. En stängningskedja är fäst vid gångjärnen, på vilka vikter är upphängda: skivor från hantlar eller från en bar. Denna simulator används för att pumpa nacken. I jämförelse med andra simulatorer för nackmuskler är en sådan formgivare enkel och alla element i övningar är naturliga. Resultatet med regelbunden träning tar inte lång tid, men om en person gör övningarna felaktigt eller tar för tung vikt, då Det finns risk för skada.

Först måste du behärska denna simulator utan onödig belastning, med en krets. Väg maskinen gradvis. Genom att använda en simulator för nacken kan muskler vara ett effektivt sätt att förebygga sjukdomar som är associerade med livmoderhalsen.

För att börja är det nödvändigt med huvudlutningar framåt i sittande eller stående läge. Med ökande last kan du flytta till de direkta och laterala sluttningarna i det benägna läget. Det är bäst att göra flera tillvägagångssätt med små avbrott. Om du har målet att gå ner i vikt måste du träna en gång i veckan, för att öka uthålligheten - flera gånger i veckan, och för förebyggande är det bäst att utföra övningar med liten intensitet, men varje dag.