Elliptisk bantningsmaskin

Elliptisk viktminskning simulator är ett utmärkt verktyg inte bara för att uppnå önskad vikt, men också för att behålla tonen i alla muskler i din kropp. Klasser på en elliptisk simulator ensam kan ersätta träning på en löpband och stepper på samma gång!

Elliptisk tränare: fördel

Utbildning på elliptisk simulator skiljer sig väsentligt från träning på alla andra simulatorer. Alla andra skal ger dig möjlighet att träna vissa specifika muskelgrupper separat, när de, som elliptiska, involverar alla de grundläggande muskelgrupperna samtidigt. Behöver inte längre välja - lasta på händer eller fötter, eftersom hela kroppen tar emot det jämnt!

Om du är ihållande i dina studier, kommer du att stärka dina andnings-och kardiovaskulära system, få en aldrig tidigare skådad uthållighet och glöm vad som snifflar när du klättrar till en hög våning till fots.

Tack vare en så komplex last kommer du att gå ner i vikt i snabb takt, eftersom din kropp får en utmärkt hjärtbelastning. Det viktigaste är att klasserna är regelbundna!

Hur övar man på en elliptisk simulator?

Klasser på en elliptisk simulator är intuitiva åtgärder. Du lägger dina fötter på plattformen så att fötterna placeras helt på dem, händerna tar handräcken och lägger alla nödvändiga parametrar (individuellt för olika typer av simulatorer), du startar rörelser som liknar något mellan att klättra i trappan och gå.

Om du undrar hur man ska delta i en elliptisk simulator för att snabbt gå ner i vikt - är hemligheten ganska enkel:

  1. Först måste du göra med en liten last och i snabb takt.
  2. För det andra tar det minst 30 minuter i taget (naturligtvis måste du börja med mindre tid och gradvis komma till sådana indikatorer).
  3. För det tredje måste du träna regelbundet 4-5 gånger i veckan (för att uppnå bästa resultat kan du varje dag, om din kropp tolererar det bra).

Det är med detta sätt att gå ner i vikt när man gör en elliptisk simulator, blir det ganska enkelt. Och om du samtidigt nekar att äta och äter rätt mat och små portioner - kommer resultaten att ses redan under den andra veckan i klasserna!

Löpband eller elliptisk tränare?

Om du väljer en simulator för hemstudier och inte lider av någon gemensam sjukdom, är valet om dina händer behöver extra arbetsbelastning. I allmänhet är dessa två simulatorer ganska lika i den givna effekten, men elliptiska simulatorn ger en extra belastning på händerna (överkroppen).

Om du har problem med lederna, särskilt - nedre extremiteter, är valet nästan förutbestämt. Den främsta fördelen med elliptisk tränare är att för all sin användbarhet minskar belastningen på lederna, så du riskerar inte att få några problem med dem i resultatet av även de mest utmanande träningspass. Det är känt att på grund av problem med fötterna har inte alla råd att engagera sig i löpband, men elliptisk tränare har inga sådana begränsningar.

Träningscykel eller elliptisk tränare?

Båda dessa simulatorer ger lika hög belastning på benen och skyddar lederna. Huvudskillnaden ligger i händerna på arbetsbelastningen. På den stationära cykeln vilar de, och elliptisk simulator i hemmet ger dem en extra belastning.

Att gå ner i vikt på en elliptisk simulator blir lättare på grund av belastningen på alla muskelgrupper, och inte bara på nedre extremiteterna. Men om din typ av figur är en päron, och du endast upplever problem med benen och skinkorna, är det möjligt att cykeln är viktigare för dig.