Angelina Jolie besökte det jordanska flyktinglägret med sina döttrar

Som du vet är Angelina Jolie inte bara en framgångsrik filmograf, en favorit av miljoner och en mor med många barn. Denna framgångsrika kvinna är en särskild sändebud till chefen för FN: s flyktingbyrå. I denna egenskap besöker hon regelbundet "heta platser" runt om i världen och kommunicerar aktivt med internt fördrivna personer.

Den här gången besökte fru Jolie Jordan, hennes företag var vuxen dotter: Shilohs hemstad och Zaharas mottagningsrum. Stjärnan kommunicerade med små flyktingar och deras föräldrar och gjorde sedan ett inspirerande tal. I sitt tal appellerade Angie till allmänheten med en överklagande att slutföra detta "känsliga krig" så snart som möjligt:

"Kriget har varit sju år. De besparingar som var med de syriska flyktingarna har länge spenderats. Många av dem bor bokstavligen under fattigdomsgränsen. Deras budget är mindre än tre dollar om dagen. Kan du sätta dig själv i deras ställe? Familjer saknar mat, barn kan inte utbilda sig, och unga tjejer måste helt enkelt gifta sig tidigt för att överleva. Men det är inte allt: på vintern hade många flyktingar inte ens ett tak över huvudet. "

Angie med Shiloh och Zahara under UNHCR-resa till Zataari-flyktingläger i Jordanien (söndag 28 januari, 1818) ✨❤️ pic.twitter.com/0IBKZ0WIes

- Angelina Jolie (@ajolieweb) 29 januari 2018

Behöver ta ett exempel

I det här talet uttryckte fru Jolie den information som under kriget Jordanien och andra länder i regionen redan har utnyttjat över 5,5 miljoner internt fördrivna personer från Syrien på deras territorier.

Skådespelerskan och den offentliga figuren är säker på att dessa stater kan och bör tjäna som ett viktigt exempel för andra länder i världen.

Angie under en UNHCR-resa till Zataari flyktingläger i Jordanien på söndag ✨❤️ pic.twitter.com/8H8e7ED7DF

- Angelina Jolie (@ajolieweb) 28 januari 2018
Läs också

Observera att Jolie i sina fredsbevarande resor ofta tar sina barn med henne, så Shilo gick med sin mamma för att besöka flyktingarna för tredje gången och Zakhar för första gången.