Fyllda zucchini - recept

Sommar är en underbar tid att njuta av smaken av färska grönsaker. En av dessa grönsaker är zucchini, som även med värmebehandling maximerar dess användbara egenskaper. Därifrån kan du förbereda ett stort antal olika rätter, men med tanke på sin neutrala smak avslöjar det klart sina smakegenskaper i kombination med andra lika intressanta och välsmakande ingredienser. En av dessa rätter är fyllda zucchini.

Receptet på att laga fyllda zucchini är inte komplex. Det räcker att skära insidan av kärnan med frön och fylla det lediga utrymmet med olika fyllningar: malet kött, grönsaker, svamp eller spannmål. Särskilt läckra och välsmakande zucchini med kött och ris, bakat i ugnen eller kokt i en multivark.

Zucchini kan fyllas helt eller förskäras i två längsgående halvor. Servera med en maträtt gräddfil.

Därefter kommer vi att berätta för dig hur du ska förbereda och förbereda utsökt tukur.

Zucchini fylld med kött och grönsaker

ingredienser:

beredning

Squash tvättas, torkas, skärs i kvarter med en höjd av cirka fyra centimeter och tar bort kärnan. Skalas och skärs i små kuberlök och passerade genom en stor eller medelstor gulrot som vi erkänner i en stekpanna med vegetabilisk olja och låt det svalna. Blanda sedan det malet köttet med rost, hackade små kubbar paprika, tomater och 100 gram på samma sätt krossad korg, salt med peppar och kryddor. Den resulterande massan av fyllda kvadrater av courgetter, tätt packad i lämplig form för bakning, eller en hög bakplåt och täcker med majonnäs. Vi placerar i ugnen, värms till 180 grader, och koka i ungefär en timme. I form eller på bakplåt innan du lagar mat, lägg till lite buljong eller vatten, så att kucchini inte blir torr. Femton minuter före slutet av matlagningen, strö varje fylld bit med riven hård ost.

Färdiggjord ketchup fylld med kött och grönsaker låt det svalna lite och serveras till bordet, strö med finhackade gröna.